![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| имам ати сапхире кс1050 256МБ 32бит пропусност према 64бит кутија по интернету, али мислим да је оквир за диффернет верзија ДДР према бокс ДДР2 према интернету меморы цлоцк 666мхз Ах!
враг #!!!! 400 цоре цлоцк веома добри, али не желим оверцлоцк је ли ја могу некако повећати аутобус спеад ЈА сумња то питате, али и о томе како бих требао ићи висок као да не пржити, а оно што су програми за оверцлоцк зове то? хвала! Мы Сыстем: убр гаминг рачунар
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| __________________ Мы Сыстем: Крллл
|
|
| |||
| |||
| какву читања |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Прочитајте неколико водиче о томе како да се та рада алата, цос ако не можеш завршити са мртве графичке картице
ууу.Траде4Фрее.ие Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() Мы Сыстем: Неких других љубавника!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ја сам користио АТИ алати пре
то ће ваш оверцлоцк графичке картице аутоматски-потрајати сат-оверцлоцкес али то је сигурно .. ако то гет енеы проблеме и поново покретање пц све подешавања ће се вратити![]() некад је ати тоолс пронашао безбедну границу вас онда сте га у профилу. потом све у ЦИГРЕ на пц улл морати отићи у подешавања и поставити тај профил Мы Сыстем: П * Л * А * З * М * А
|
|
| |||
| |||
| Да он не ауто оверцлоцк "кинд", али бих предлажемо да се држе на оку на њему у сваком тренутку, јер је могуће да би га се креће сат убрзава артефаката, док су јасно видљиви на екрану
__________________ ууу.Траде4Фрее.ие Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Нови Грапхицс Цард - картица = Тренутни НВИДИА ГеФорце 6150СЕ нФорце 430 | анацонда1991 | Грапхицс Цардс & Мониторс | 9 | 5 аугуст 2009 08:44 |
| Која графичка картица за куповину - псу Шта требам? | рафианслове | Грапхицс Цардс & Мониторс | 1 | 25 мај 2009 12:13 |
| Нови Грапхицс Цард & псу | МаксУилсон | Грапхицс Цардс & Мониторс | 5 | 26 децембар 2007 15:29 |
| Помоћ са Графичка картица ..... | ЦразыАце | Грапхицс Цардс & Мониторс | 1 | 10 децембар 2007 00:33 |
| Који Графичка картица? | ккнигхт0506 | Грапхицс Цардс & Мониторс | 4 | 4 мај 2007 09:38 |
| Тхреад Тоолс | |
| |