![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bir ATI kutusu 64bit göre internet ama kutuyu bir differnet sürümü DDR için kutusu DDR2 için 666mhz bellek saat Ah İnternet göre göre olduğunu düşünüyordum göre x1050 256MB 32bit bant genişliği saphire var!
#!!!! şeytan 400MHz çekirdek saat çok iyi değil ama orada someway Ben ancak şüphe sadece merak ve nasıl i için kızartma gidiyor gerektiğini yüksek ve ne programları overclock çağrılıyoruz otobüs spead Ben artış olabilir overclock ister misin? teşekkürler! Benim Sistemi: ubr oyun bilgisayar
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| __________________ Benim Sistemi: Krlll
|
|
| |||
| |||
| okurken ne tür |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Birkaç kılavuzları okuyun nasıl bu araçları iş, marul Eğer ölü bir grafik kartı ile yapmanız yeterli olabilir dont
www.Trade4Free.ie Gerçek tehlike bilgisayarlar erkek gibi düşünün, ama başlayacak bu adamlar bilgisayar gibi düşünmeye başlayacağız değildir. Where there is no option, hiçbir seçim olabilir! ![]() Benim Sistemi: Başka bir sevgili!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| i ATI araçları befor kullandık
otomatik olarak grafik kartı overclock edecek bir saat sürebilir ancak eğer eney sorunlar ve tüm ayarları sıfırlanmış olacaktır bilgisayar yeniden yapılacak bu güvenle .. bu overclockes![]() bir kez ati araçlar daha sonra bir profil olarak kayıt sınırı güvenli buldu. ull üzerinde sonra her U üçlü bilgisayar ayarları girmek için ayarladığınız profil Benim Sistemi: P * L * A * Z * M * A
|
|
| |||
| |||
| Süre eşya net ekranda görünür Evet bu "tür" otomatik overclock yapar, ama bu saat hareketli tutmak olarak mümkün olduğunu tüm zamanlarda bir göz atın öneririz hızlandırır
__________________ www.Trade4Free.ie Gerçek tehlike bilgisayarlar erkek gibi düşünün, ama başlayacak bu adamlar bilgisayar gibi düşünmeye başlayacağız değildir. Where there is no option, hiçbir seçim olabilir! ![]() |
![]() |
|
| Bookmarks |