![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я Saphire ATI X1050 256mb 32bit пропускну здатність по підлозі 64bit по Інтернету, але я думаю, що поле було для differnet DDR виконання по підлозі DDR2 За інформацією інтернет-666MHz Частота пам'яті ах!
Devil #!!!! Тактова частота 400 МГц не дуже хороша, але я хочу, щоб розігнати є Someway я можу збільшити автобус Spead я сумніваюся в цьому, але просто цікаво, і про те, як високі я повинен йти, щоб не смажити її і які програми, звані розігнати? спасибо! Моя система: UBR комп'ютерні ігри
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| __________________ Моя система: Krlll
|
|
| |||
| |||
| яка читанні |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Читайте кілька посібників про те, як ці інструменти працюють, COS, якщо ви не може закінчити з мертвої графічних карт
www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() Моя система: Деякі інші коханця!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я використав Befor ATI інструменти
він буде розганяти відеокарти автоматичної зайняти близько години, але воно overclockes його безпечно .., якщо ви отримуєте Еней проблем перезавантажити комп'ютер і всі налаштування будуть скинуті![]() Після того як ATI інструментів знайшла безпечний межа Потім збережіть його в профіль. Потім кожен раз у крачки ПК на Ull повинні йти в налаштування і встановити, що профіль Моя система: P * L * A * Z * M *
|
|
| |||
| |||
| Та це автоматичний розгін "цікаве", але я хотів би запропонувати, що ви стежите за це в усі часи, як можна за це продовжувати рухатися тактовою частотою до а артефакти добре видно на екрані
__________________ www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Нова графічна карта - Поточна карта = NVIDIA GeForce 6150SE NForce 430 | anaconda1991 | Графічні карти & Монітори | 9 | 5 серпня 2009 08:44 |
| Що відеокарта купити - Який БП мені потрібен? | rafianslove | Графічні карти & Монітори | 1 | 25 травня 2009 12:13 |
| Нова відеокарта & PSU | MaxWilson | Графічні карти & Монітори | 5 | 26 грудня 2007 15:29 |
| Допомога з відеокартою ..... | CrazyAce | Графічні карти & Монітори | 1 | 10 грудня 2007 00:33 |
| Яка відеокарта?? | kknight0506 | Графічні карти & Монітори | 4 | 4 травня 2007 09:38 |
| Різьба Інструменти | |
| |