![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια σου Παρακαλώ βοηθήστε. I dunno whats μου συμβεί στην TFT οθόνη. Ήταν εντάξει μέχρι σήμερα. Απλά για την μετέτρεψε και έρχεται σε πρόστιμο, αλλά υπάρχει σαν ένα χρώμα θέμα όπως είναι όλα τα κόκκινα. Έχω τα πάντα και να αποσυνδεθεί επανεκκίνηση τα πάντα, αλλά εξακολουθεί να είναι το ίδιο. Δεν έχει πολύ καλή ακόμη και να το κοιτάξετε για 5 λεπτά, καθώς ξεκινά σε κραυγαλέα τα μάτια σας;; Έχω δοκιμάσει όλα τα clour resolutuon κλπ αλλά τίποτα δεν λειτουργεί |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Μερικές φορές αναλογικό μόνιτορ θα αλλάξει χρώμα και αν μια καρφίτσα είναι χαλαρό. Είχα ένα πρόβλημα με το παλιό μου CRT, καθώς θα τη σειρά του ορισμένες φορές ελαφρά κίτρινο χρώμα, εάν δεν ήταν σε όλη τη διαδρομή.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
τέφρα |