![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Nazdar Prosím pomôžte. Neviem čo sa stalo na mojom TFT displej. Bolo to ok, až teraz. Len sa na to a ide o pokutu, ale je akýmsi farbe otázka, ako sa všetky červené. Mám všetko, odpojiť a znovu, ale všetko je stále rovnaké. Nie je moc dobré ani pozrieť sa na to po dobu 5 min, pretože začína očí bijící do očí? Mám vyskúšali všetky clour resolutuon atď, ale nič na stavebné práce |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Niekedy analógové monitory sa bude meniť farby, ak pin je voľný. Mal som problém s mojím starým CRT, ako by tomu bolo niekedy zase mierne žltej farby, ak to nie je v celej ceste.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Citácia:
popol |
![]() |
|
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Packard Bell Easynote R1938 bezdrôtové pomoci | gorevan | Siete, Modemy & VoIP | 3 | 25. mája 2008 14:34 |
| Packard Bell Master diskov nefungujú | SlapnutSkits | Všeobecné Software Chat | 1 | 20. februára 2008 02:56 |
| Packard Bell 2422 | chrisc90 | PC a herné konzoly | 2 | 4. januára 2008 18:59 |
| O hardware vo Packard Bell 7650 Computer pomoci by ocenil! | CompMadness84 | Všeobecné Hardware Chat | 7 | 29. mája 2007 09:12 |
| Packard Bell Lappys | jeystone | Notebooky, Mobily a PDA | 2 | 7. mája 2007 07:24 |
| Thread Tools | |
| |