по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > Графика на карти & Монитори

Register

Palit 9800GT графична карта Проблеми

Reply

Нишка Инструменти
Old 13 юни 2009 г., 01:12
Новите държави Група

Хей момчета,

Просто закупили Palit 9800GT, чисто нова, и аз като че ли се като 3D графичен въпроси. Моят компютър е вървят чисто нови 2GB x2 Силиконов Power DDR2 Рам, който insterted заедно с моята графична карта. Само 3gb е признат (32bit XP). Аз имам 500 вата процесор и случаен дънната от Acer. Имам x16 PCIE 1,0 автобус, както и Intel двойствен сърцевина 2,1 процесор. Преди ми 9800GT, аз имали Saphire ATI Radeon x1600 Pro, вентилатора починал на мен от това, което аз вярвам е прегряване, но имах постоянно проблеми с него, независимо от ранната употреба.

Първият ден от използването на графична карта, всичко беше перфектно работа, аз играч COD 4 и Източник игри на максимална графика без никакви проблеми. Обърнах моя компютър на разстояние, както и нощувка в графична карта започна messing около мен. Аз арго играя COD световна война на всички, тъй като блокира в рамките на минути игра, а когато играят всякакви други игри, понякога ми екран ще отида черно за секунда и се обърнат обратно, след като той остава черен, докато не ми обърна екран разстояние после обратно на. Налице е забележима jumpyness настъпили през няколко секунди. На моя първи дни на използването на графични карти, че може да видите Winamp визуализация на пълен екран кристално ясни, днес аз се завтече на визуализация на малкия екран и е definitley някои въпроси, тъй като тя е много нервен, а понякога и студен. Имам били намеква, че тя може да бъде двигател проблем, но наистина не съм сигурен. Аз деинсталиран всичките ми ATI графични драйвери, но не чрез системния регистър, като аз съм притеснен за messing наоколо с него. Имам късно NVidia драйвер.

Може би някой е имал този проблем преди или хардуерен удар може да се идентифицира проблема. Четох във видео карта списък че 9800gt изисква минимум 600 вата мощност, DONT но аз мисля, че това е причината за проблема, и силно вярвам, че е софтуерен проблем. Ако някой има някаква идея за това как да се определи това, или може да ми помогне и figuring въпросът се, бих много благодарен, ако това е хардуерен проблем, бих искал да оправим веднага, преди да съм остана с новия хардуер .

Благодарности,
Ори.
Reply

Register
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc