menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Graphics Cards & Monitory

Register

Palit 9800GT Grafická karta Otázky

Reply

Thread Nástroje
Old 13. června 2009, 01:12
Nový člen skupiny

Ahoj Lidi,

Právě jsem koupil Palit 9800GT, zbrusu nové, a zdá se, že i s 3D grafický otázky. Můj počítač je spuštěn zbrusu nový 2GB x2 Silicon Power DDR2 Ram, která i insterted spolu s mojí grafickou kartou. Pouze 3 GB je veden (32bit xp). Mám 500w procesor a základní deska od náhodných Acer. Mám x16 PCIe 1.0 autobusem, a duálním jádrem Intel 2,1 procesoru. Před mým 9800GT, jsem měl ATI Radeon Saphire x1600 Pro, ventilátor zemřel na mě z toho, co věřím, bylo přehřátí, ale musel jsem neustálé problémy s ním bez ohledu od počátku užívání.

První den pomocí grafické karty, vše bylo perfektně pracuje, jsem hrál CoD 4 a Zdroj hry na maximální grafika bez problémů. Obrátil jsem se z mého PC, a přes grafickou kartu umazávání začal kolem mě. I cant hrát CoD na světové války na všech, protože zhroucení během několika minut hrát, a při přehrávání jakékoliv jiné hry, mé obrazovce se někdy jít černý pro druhou a zase zpět, jakmile bude ubytován až do černého i obrátil mé obrazovce vypnout poté zpět on. Je zde patrný jumpyness vyskytující se každých několik sekund. Na můj první den pomocí grafické karty, by mohla i Winamp vizualizace pohled na celé obrazovce křišťálově jasný, dnes jsem se vizualizací na malé obrazovce a je definitley některých otázek, jako je velmi nervózní a někdy nereaguje. Byl jsem naznačil, že může být řidič otázka, ale opravdu nejsem jistý. I odinstalovány všech mých grafik ATI ovladače, ale ne prostřednictvím registru jako já znepokojeni umazávání asi s ním. Mám nejnovější ovladače Nvidia.

Možná, že někdo má tento problém před nebo hardware fanoušek může identifikovat problém. Četl jsem na grafickou kartu, seznam, že 9800gt vyžaduje minimálně 600 wattů výkonu, ale i dont think to je příčinou problému, a pevně věříme, že je softwarový problém. Pokud někdo má představu o tom, jak to opravit, nebo by mi pomohl, a takto se otázka, já bych velmi vděčný, když se jedná o hardwarový problém, chtěl bych ho vyřešit hned, než jsem se přilepil na nový hardware .

Díky,
Ori.
Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.