μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Κάρτες Γραφικών & Monitors

Register

Palit 9800GT Κάρτα γραφικών Θέματα

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 13 Ιουν 2009, 01:12
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Palit 9800GT Κάρτα γραφικών Θέματα

Γεια Παιδιά,

Απλά αγόρασε ένα Palit 9800GT, ολοκαίνουργιο, και θ φαίνεται να έχουν 3D γραφικών θέματα. Ο υπολογιστής μου λειτουργεί με ολοκαίνουργια 2GB x2 Silicon Power DDR2 Ram που θ insterted μαζί με την κάρτα γραφικών μου. Μόνο τα 3GB αναγνωρίζεται (XP 32bit). Έχω ένα 500W επεξεργαστή και μητρική πλακέτα από ένα τυχαίο Acer. Έχω ένα x16 PCIE 1,0 λεωφορείο, και έναν Intel 2,1 επεξεργαστή διπλού πυρήνα. Πριν από την 9800GT μου, είχα την ATI Radeon Saphire x1600 Pro, ο ανεμιστήρας πάνω μου πέθανε από αυτό που θεωρώ ότι ήταν η υπερθέρμανση, αλλά είχα συνεχή προβλήματα με αυτό, ανεξάρτητα από τις αρχές του χρήση.

Η πρώτη ημέρα της χρησιμοποιώντας την κάρτα γραφικών, όλα ήταν τέλεια εργασίας, έπαιξα COD 4 και Πηγή παιχνίδια για μέγιστη γραφικών που δεν θέματα. Αρνήθηκα από τον υπολογιστή μου, και μέσα σε μια νύχτα η κάρτα γραφικών άρχισε Messing γύρω μου. I επίκλιση παίξουν COD Παγκοσμίου Πολέμου σε αυτό, όπως σε όλα τα ατυχήματα μέσα σε λίγα λεπτά της να παίζει, και κατά την αναπαραγωγή κάθε άλλο παιχνίδι, μερικές φορές μου οθόνη θα πάμε για ένα δεύτερο μαύρο και πίσω για τη σειρά, από τη στιγμή που έμεινε μέχρι το μαύρο i μετατραπεί μου τότε πίσω από την οθόνη σε λειτουργία. Υπάρχει μια αισθητή jumpyness συμβαίνουν κάθε λίγα δευτερόλεπτα. Από την πρώτη μου ημέρα, χρησιμοποιώντας την κάρτα γραφικών, θα μπορούσα να προβάλετε το Winamp παρουσιάσεις για πλήρη οθόνη πεντακάθαρη, σήμερα θ εκτελέσατε παρουσιάσεις σχετικά με την μικρή οθόνη και υπάρχει definitley ορισμένα θέματα που είναι πολύ νευρικός και μερικές φορές και άκαμπτες. Έχω ήδη υπαινίχθηκε ότι μπορεί να είναι ένας οδηγός το θέμα, αλλά πραγματικά δεν είμαι σίγουρος. I απεγκαθίστανται όλες μου γραφικών ATI οδηγούς, αλλά δεν μέσω του μητρώου, όπως είμαι ανήσυχος σχετικά με Messing περίπου με αυτό. Έχω την τελευταία Nvidia οδηγού.

Ίσως κάποιος έχει αυτό το πρόβλημα πριν ή υλικού κιτρινωπός μπορούν να εντοπίσουν το πρόβλημα. Διάβασα στην κάρτα βίντεο λίστα ότι η 9800gt απαιτεί ελάχιστη ενέργεια 600W, αλλά i dont ότι αυτή είναι η αιτία του ζητήματος, και την πεποίθηση ότι είναι θέμα λογισμικού. Αν κάποιος έχει μια ιδέα για το πώς μπορεί να διορθωθεί αυτό ή θα μπορούσε να με βοηθήσει και να αναφέρονται το θέμα αναφέρονται, θα το εκτιμούσαμε πολύ, εάν πρόκειται για υλικό το θέμα, θα ήθελα να το διορθώσω αμέσως πριν έχω κολλήσει με το νέο υλικό .

Ευχαριστώ,
Όρη.
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Palit Radeon 4850 Graphics Card Problem Pablo15 Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM 1 29 Μαΐου 2009 03:42
HD4830 ή 9800GT Graphics Card katana Κάρτες Γραφικών & Monitors 10 17 Μαρ 2009 15:32
Κάρτα γραφικών με αρμοδιότητα τα θέματα;; marsay001 Κάρτες Γραφικών & Monitors 11 15 Ιαν 2008 19:17
TV / Graphics Card Upgrade Θέματα mildren4ever Κάρτες Γραφικών & Monitors 3 13 Ιαν 2008 11:17
Κάρτα γραφικών οδηγού θέματα ... mark99 Κάρτες Γραφικών & Monitors 19 22 Αυγ 2007 11:49
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.