manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Graphics Cards & Monitors

Register

Palit Grafička kartica 9800GT pitanja

Reply

Thread Tools
Old 13. lipnja 2009, 01:12
Novi član grupe

Default Palit Grafička kartica 9800GT pitanja

Hej momački,

Upravo sam kupio jedan Palit 9800GT, potpuno novi, i čini se da ima 3D grafički pitanja. Moj računalo je trčanje potpuno novi 2GB x2 Silicon Power DDR2 Ram što sam zajedno sa svojim insterted grafičkom karticom. Samo 3gb je priznata (32bit xp). Imam 500w procesor i matičnu ploču od slučajnih Acer. Imam x16 PCIE 1,0 autobusom, a Intel dual core 2,1 procesor. Prije mog 9800GT, ja imao Saphire ATI Radeon x1600 pro, ventilatora umro je od mene ono što ja vjerujem je pregrijavanja, ali sam imao problema sa konstantnom bez obzira na to od početka korištenja.

Prvi dan koristeći grafičke kartice, sve radi savršeno, ja igrao COD 4 i igre na maksimalno Izvor grafika bez pitanja. Okrenuh moj računalo isključeno i noćenje u grafičkom karticom počeo messing oko mene. I cant play COD World at War at svi jer crashes roku od nekoliko minuta igranja, a kad se svira bilo koje druge igre, moj ekranu će ponekad idu crna za drugu i vraćati se na, nakon što je ostao sve do crnog Okrenuh zatim isključiti zaslon moj povratak na. Tu je i primjetna jumpyness događa svakih nekoliko sekundi. Na moj prvi dan koristeći grafičke kartice, ja mogao pregledati Winamp vizualizacije na puni zaslon kristalno čisto, a danas sam išla na vizualizacije na malom zaslonu, a postoji definitley neka pitanja kao što je jako nervozan, a ponekad ne reagira. Sam hinted da je svibanj biti vozač problem, ali stvarno nisam siguran. I sve moje deinstaliran ATI grafičkih drivera, ali ne i preko registra kao što sam nesiguran oko messing oko s njom. Imam najnovije Nvidia driver.

Možda je netko imao taj problem, prije ili hardverski usjajiti mogu identificirati problem. Čitala sam na video karticu lista da je 9800gt zahtijeva minimum 600w snage, ali ja ne mislim da je to uzrok problema, a čvrsto vjerujem da je softverski problem. Ako itko ima ideju kako to popraviti ovo ili mogao pomoć mene vanjska i figuring out pitanje, ja bi jako zahvalni na njega, ako je hardverski problem, htio bih to popraviti odmah prije nego što sam zaglavi sa novim hardverom .

Hvala,
ORI.
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Palit Radeon 4850 Grafička kartica Problem Pablo15 CPU, Matične ploče i RAM 1 29. svibanj 2009 03:42
HD4830 ili 9800GT Graphics Card Katana Graphics Cards & Monitors 10 17. ožujak 2009 15:32
Grafička kartica sa snagom pitanja? marsay001 Graphics Cards & Monitors 11 15 siječanj 2008 19:17
TV / Grafička kartica Upgrade Issues mildren4ever Graphics Cards & Monitors 3 13 siječanj 2008 11:17
Graphics card driver pitanja ... mark99 Graphics Cards & Monitors 19 22. kolovoz 2007 11:49
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.