kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Grafikus kártyák és monitorok

Register

Palit 9800GT grafikus kártya kérdések

Reply

Téma eszközök
Old Június 13 2009, 01:12
Új tag Csoport

Default Palit 9800GT grafikus kártya kérdések

Hey Guys,

Most vásárolt egy Palit 9800GT, új, és úgy tűnik, hogy miután 3D grafikai kérdésekben. A számítógép fut vadonatúj 2gb x2 Silicon Power DDR2 RAM, amit insterted együtt én grafikus kártyát. Csak 3GB felismerték (XP 32bit). Nekem van egy 500 W-os processzor és az alaplap egy véletlen Acer. Van egy 1,0 PCIe x16 busz, és egy Intel kétmagos processzor 2,1. Mielőtt az én 9800GT, volt egy Saphire ATI Radeon X1600 Pro, a ventilátor halt meg nekem, mit hisz a túlmelegedés, de folyamatos volt a kérdéseket, függetlenül attól, hogy a korai alkalmazás.

Az első nap a grafikus kártya, minden működik tökéletesen, játszottam CoD 4 és Source játékok maximális grafika nem kérdések. Megfordultam a PC ki, és egy éjszakán át a grafikus kártya messing én kezdődött meg. I cant play CoD World at War minden összeomlik, mert perceken belül a játék, és mikor játszik más játékok, a képernyő fekete néha megy a második, majd kapcsolja vissza, miután azt a fekete maradt, amíg nem fordult én képernyőn ki majd vissza be. Egyértelműen megfigyelhető jumpyness előforduló néhány másodpercig. Az elsõ nap a grafikus kártya, tudtam céljából Winamp Kijelzés a teljes képernyős kristálytiszta, ma Futottam a vizualizációk a kis képernyős definitley és van néhány probléma, mert nagyon ideges és időnként nem válaszol. Én már utalt arra, hogy a vezetőnek, de tényleg nem vagyok biztos. I uninstalled minden ATI grafikus meghajtókat, de a nyilvántartás vagyok nyugtalan körülbelül szórakozni vele. Nekem van a legújabb Nvidia driver.

Lehet, hogy valaki már ez a probléma előtt, vagy egy hardver buff lehet azonosítani a problémát. Olvastam a videokártya lista 9800gt előírja, hogy a 600W-os, a minimális teljesítmény, de ne gondolja, hogy ez okozza a problémát, és határozottan úgy gondolom, hogy a szoftver kérdés. Ha bárkinek van ötlete, hogyan lehet javítani, vagy segíthet nekem megjelölt, és a kérdés, én is nagyon értékelem, ha egy hardver kérdés, szeretném rögzíteni, hogy rögtön előtt Én megragadt az új hardver .

Köszönöm,
Ori.
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Palit Radeon 4850 grafikus kártya probléma Pablo15 Processzorok, alaplapok és RAM 1 29. május 2009 03:42
HD4830 vagy 9800GT Grafikus kártya Katana Grafikus kártyák és monitorok 10 17. március 2009 15:32
Grafikus kártya teljesítménye kérdések? marsay001 Grafikus kártyák és monitorok 11 15. január 2008 19:17
TV / Grafikus kártya Upgrade Issues mildren4ever Grafikus kártyák és monitorok 3 13. január 2008 11:17
Grafikus kártya driver problémák ... mark99 Grafikus kártyák és monitorok 19 22. augusztus 2007 11:49
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.