Palit 9800GT grafikus kártya kérdések Hey Guys,
Most vásárolt egy Palit 9800GT, új, és úgy tűnik, hogy miután 3D grafikai kérdésekben. A számítógép fut vadonatúj 2gb x2 Silicon Power DDR2 RAM, amit insterted együtt én grafikus kártyát. Csak 3GB felismerték (XP 32bit). Nekem van egy 500 W-os processzor és az alaplap egy véletlen Acer. Van egy 1,0 PCIe x16 busz, és egy Intel kétmagos processzor 2,1. Mielőtt az én 9800GT, volt egy Saphire ATI Radeon X1600 Pro, a ventilátor halt meg nekem, mit hisz a túlmelegedés, de folyamatos volt a kérdéseket, függetlenül attól, hogy a korai alkalmazás.
Az első nap a grafikus kártya, minden működik tökéletesen, játszottam CoD 4 és Source játékok maximális grafika nem kérdések. Megfordultam a PC ki, és egy éjszakán át a grafikus kártya messing én kezdődött meg. I cant play CoD World at War minden összeomlik, mert perceken belül a játék, és mikor játszik más játékok, a képernyő fekete néha megy a második, majd kapcsolja vissza, miután azt a fekete maradt, amíg nem fordult én képernyőn ki majd vissza be. Egyértelműen megfigyelhető jumpyness előforduló néhány másodpercig. Az elsõ nap a grafikus kártya, tudtam céljából Winamp Kijelzés a teljes képernyős kristálytiszta, ma Futottam a vizualizációk a kis képernyős definitley és van néhány probléma, mert nagyon ideges és időnként nem válaszol. Én már utalt arra, hogy a vezetőnek, de tényleg nem vagyok biztos. I uninstalled minden ATI grafikus meghajtókat, de a nyilvántartás vagyok nyugtalan körülbelül szórakozni vele. Nekem van a legújabb Nvidia driver.
Lehet, hogy valaki már ez a probléma előtt, vagy egy hardver buff lehet azonosítani a problémát. Olvastam a videokártya lista 9800gt előírja, hogy a 600W-os, a minimális teljesítmény, de ne gondolja, hogy ez okozza a problémát, és határozottan úgy gondolom, hogy a szoftver kérdés. Ha bárkinek van ötlete, hogyan lehet javítani, vagy segíthet nekem megjelölt, és a kérdés, én is nagyon értékelem, ha egy hardver kérdés, szeretném rögzíteni, hogy rögtön előtt Én megragadt az új hardver .
Köszönöm,
Ori. |