![]() |
|
|
|||
|
|||
|
היי חבר 'ה,
אני פשוט לרכוש 9800GT של Palit, המותג החדש, ואני נראה שיש בעיות גרפי 3D. המחשב שלי פועל חדש 2GB x2 הסיליקון כוח DDR2 ראם בו אני insterted יחד עם כרטיס המסך שלי. רק 3gb מוכרת (32bit XP). יש לי מעבד ו 500w אקראית מתוך לוח האם Acer. יש לי x16 חריצי PCIe 1.0 אוטובוס, וכן Intel DUAL CORE מעבד 2.1. לפני 9800GT שלי, היה לי על Saphire ATI RADEON x1600 Pro, המאוורר מת לי ממה אני מאמין overheating היה, אבל היו לי בעיות עם זה קבוע, ללא קשר מוקדם מן השימוש. היום הראשון של שימוש כרטיס המסך, הכל עובד באופן מושלם, אני משחק COD 4 ו מקור משחקים על גרפיקה מקסימלית ללא שום בעיות. אני הפעלתי את המחשב כבוי, או לילה את כרטיס המסך התחיל להתעסק לי מסביב. אני לשפע לשחק Cod העולם במלחמה בכלל כפי שהוא קורס תוך דקות של משחק, כאשר כל משחק משחקים אחרים, המסך שלי יהיה שחור לפעמים ללכת לרגע והופכים בחזרה, לאחר שזה נשאר שחור עד פניתי שלי לחיץ אז בחזרה על. ישנה התרחשות jumpyness מורגש בכל מספר שניות. ביום הראשון שלי היום באמצעות כרטיס המסך, אני יכול לצפות בפריטים חזותיים Winamp על מסך מלא הבדולח ברור, היום אני רץ את בפריטים חזותיים על מסך קטן, ויש כמה בעיות definitley כפי שהוא מאוד עצבני ולפעמים להגיב. אני כבר רמז כי הוא עשוי להיות נהג בעיה, אבל אני לא ממש בטוח. אני הוסר כל מנהלי ההתקנים הגרפיים ATI, אך לא באמצעות הרישום כאשר אני מודאג לגבי מסביב להתעסק עם זה. יש לי את המהדורה האחרונה של Nvidia הנהג. אולי יש מישהו היה את הבעיה לפני או חומרה עירום יכול לזהות את הבעיה. קראתי את כרטיס הווידאו רשימת 9800gt דורש כי כוח 600w מינימום, אבל אני חושב dont זה הוא הגורם לבעיה, ו מאוד מאמין הבעיה היא תוכנה. אם יש מישהו מושג איך לתקן את זה או יכול לעזור לי ועל חישוב את הבעיה, אני מאוד מעריך את זה, אם הוא בחומרת הבעיה, אני רוצה לתקן את זה מיד לפני שאני תקועה עם חומרה חדשה . תודה, אורי. |