Palit 9800GT Graphics Card Aktualijos Hey guys,
Aš ką tik įsigijo Palit 9800GT, naują, ir man atrodo, kad Gruodžio 3D grafikos klausimais. Mano kompiuteryje yra visiškai nauja 2gb x2 Silicon Power DDR2 RAM, kurį aš insterted kartu su savo video. Tik 3Gb yra pripažintas (32bit XP). Turiu 500w procesorius ir atsitiktinių plokštę iš Acer. Turiu x16 PCI-E 1,0 autobusų ir Intel Dual Core 2,1 procesoriumi. Prieš mano 9800GT, turėjau Saphire ATI Radeon X1600 Pro gerbėjas mirė nuo manęs, ką aš manau buvo perkaitimas, bet turėjau problemų su juo nuolat, nepriklausomai nuo naudojimo pradžios.
Pirmą dieną, naudojant grafikos plokštę, viskas dirbo puikiai, aš grojo CoD 4 ir šaltinio žaidimus didžiausias grafikos be jokių problemų. Pasuku kompiuterio išjungti, ir vienos nakties grafikos plokštę pradėjo Messing aplink mane. I cant žaisti CoD pasaulinio karo metu ne visi, nes ji sugenda per kelias minutes iš žaidimo, o kai žaidžia kitus žaidimus, mano ekrano kartais pereiti juoda antra ir pasukti atgal, kai ji liko juodas, kol aš pasuko mano ekrano išjungimo tada atgal ant. Pastebima jumpyness vyksta kas kelios sekundės. Mano pirmos dienos, naudojant grafikos plokštę, galėčiau peržiūrėti Winamp Vizualizacijos apie visą ekraną Crystal Clear, šiandien Išbėgau ant mažo ekrano vizualizacijos ir yra definitley kai kuriuos klausimus, nes jis yra labai nervingas ir kartais neatsako. Man buvo užsimenama, kad ji gali būti vairuotojo klausimas, bet tikrai nesu tikras. Aš pašalintas visas mano ATI grafikos tvarkyklės, bet ne per kaip aš įgudę Messing aplink su juo registrą. Turiu naujausia nvidia tvarkyklės.
Gal kas nors turėjo šią problemą, prieš arba aparatūros buff gali nustatyti problemą. Aš perskaičiau ir vaizdo plokštės sąrašas 9800GT reikalaujama minimali galia 600w, bet I dont think tai yra problemos, ir tvirtai tikiu, kad yra programinės įrangos problema. Jei kas nors, kaip išspręsti šią problemą ir galėtų man padėti atlikti ir suprasti problemą iš idėjos, man labai dėkingi, jei ji yra hardware problema, norėčiau, kad ją išspręsti iš karto prieš aš pakimba su nauja įranga .
Ačiū,
Ori. |