mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > Graphics Cards & Monitors

Register

Palit 9800GT Graphics Card Issues

Reply

Thread Tools
Old Jūnijs 13, 2009, 01:12
New Member Group

Default Palit 9800GT Graphics Card Issues

Hey guys,

Es tikko nopirkto Palit 9800GT, pavisam jauna, un man šķiet, ņemot 3D Graphic jautājumiem. Mana datora ir palaista pavisam jauna 2gb x2 Silicon Power Ddr2 Ram, ar ko i insterted kopā ar manu grafikas karti. Tikai 3GB ir atzīts (32bit XP). Man ir 500w procesoru un izlases mātesplati no Acer. Man ir x16 PCIE 1,0 autobusu un Intel Dual Core 2,1 procesors. Pirms manu 9800GT, man bija ATI Radeon saphire X1600 Pro, ventilatora nomira mani no tā, ko es uzskatu, bija pārkaršanas, bet man bija nemainīga jautājumus ar to neatkarīgi no sākuma izmantošanu.

Pirmajā dienā, izmantojot grafikas karti, viss strādāja perfekti, es spēlēja CoD 4 un Source spēles par maksimāli grafikas bez jautājumiem. Man palika mana PC off, un uz nakti grafikas karti sāka messing man apkārt. I cant play CoD World at War vienmēr, kā tas avārijās dažu minūšu laikā, spēlējot, un, kad spēlējot citas spēles, mans ekrāns dažkārt iet melns uz otro un pagrieziet atpakaļ, kad tā palika melna, līdz man palika mana ekrāna off tad atkal uz. Ir manāms jumpyness notiek ik pēc dažām sekundēm. Manā pirmajā dienā, izmantojot grafikas karti, es varētu viedokli Winamp Vizualizācijas uz pilnekrāna kristāldzidru, šodien man skrēja uz maza ekrāna vizualizācijas un ir definitley dažiem jautājumiem, jo tas ir ļoti nervozs un reizēm nereaģē. Man ir bijis mājienu, ka var būt vadītāja jautājumu, bet tiešām neesmu pārliecināts. Es atinstalēt visu manu ATI grafisko draiveri, bet ne caur reģistru i am neomulīgs par messing around with it. Es jaunāko Nvidia draiveri.

Varbūt kādam ir bijusi šī problēma pirms vai aparatūras bifeļāda var identificēt problēmu. Es lasīju video karšu sarakstu, 9800GT prasa 600W minimālās jaudas, bet i dont domāju, ka tas ir iemesls jautājumu, un noteikti uzskatu, ka ir programmatūras jautājums. Ja kādam ir ideja par to, kā noteikt šo vai varētu man palīdzēt, un doti jautājumu, kas, es būtu ļoti pateicīgi par to, ja tas ir hardware jautājumu, es gribētu, lai noteiktu to tūlīt, pirms es esmu iestrēdzis ar jaunu aparatūru .

Pateicība,
Ori.
Reply

Register

Bookmarks