Karta graficzna Palit 9800GT Zagadnienia Hey Guys,
Właśnie zakupiła Palit 9800GT, nowego, i wydaje się mieć problemy grafiki 3D. Mój komputer jest uruchomiony nowy x2 Silicon Power 2GB RAM DDR2, które insterted i wraz z moją kartą graficzną. Tylko 3Gb jest rozpoznawana (32bit XP). Mam 500W procesor i płyta główna z Acer losowych. Mam x16 PCIe 1.0 autobusem, a Intel dual core 2,1 procesora. Przed moim 9800GT miałem ATI Radeon Saphire X1600 Pro, wentylator zmarł na mnie z tego, co było Wierzę przegrzania, ale miałem problemy z jej stały, niezależnie od początku użytkowania.
Pierwszy dzień za pomocą karty graficznej, wszystko działa idealnie, grałem COD 4 i gry na maksymalnych Źródło grafiki bez problemów. I obróciłem się poza moim komputerze, a na noc kartę graficzną rozpoczął messing wokół mnie. I cant play COD World at War na wszystkich jak awarie w ciągu kilku minut gry, podczas gry i wszelkie inne gry, mój ekran będzie czarny czasami przejść do drugiego i skręcić z powrotem, po przebywał aż się czarny ekran mojego startu ponownie na. Zauważa się jumpyness występujące co kilka sekund. Na mój pierwszy dzień, korzystając z karty graficznej, i może wyświetlić Winamp Visualizations na pełnym ekranie krystalicznie czysty, dzisiaj i prowadził wizualizacje na małym ekranie i nie ma definitley pewne problemy, ponieważ jest bardzo zmienny, a czasami odpowiadać. I zostały hinted, że kierowca może być problem, ale naprawdę nie jestem pewien. I odinstalowane wszystkie moje sterowniki graficzne ATI, ale nie poprzez rejestr zgodnie Jestem niespokojny o około messing with it. Mam najnowszy sterownik Nvidia.
Może ktoś miał ten problem przed lub sprzętu buff można zidentyfikować problem. I czytamy w liście, że karta graficzna z 9800gt wymaga minimum 600W mocy, ale ja dont pomyśleć to jest przyczyną problemu, i głęboko wierzę, że jest to kwestia oprogramowania. Jeśli ktoś ma pomysł jak to naprawić lub może mi pomóc i figuracja problem obecnie, i to bardzo doceniam to, czy jest to kwestia sprzętu, chciałbym to zrobić od razu, zanim ja jestem oblepiony z nowego sprzętu .
Dzięki,
Ori. |