menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Graphics Cards & Monitory

Register

Palit 9800GT Grafická karta Otázky

Reply

Thread Tools
Old 13. júna 2009, 01:12
Nový člen skupiny

Default Palit 9800GT Grafická karta Otázky

Ahoj Lidi,

Práve som kúpil Palit 9800GT, zbrusu nové, a zdá sa, že aj s 3D grafický otázky. Môj počítač je spustený nový 2GB x2 Silicon Power DDR2 Ram, ktorá aj insterted spolu s mojou grafickou kartou. Len 3 GB je vedený (32bit xp). Mám 500w procesor a základná doska od náhodných Acer. Mám x16 PCIe 1.0 autobusom, a duálnym jadrom Intel 2,1 procesora. Pred mojím 9800GT, som mal ATI Radeon Saphire x1600 Pro, ventilátor zomrel na mňa z toho, čo verím, bolo prehriatiu, ale musel som neustále problémy s ním bez ohľadu od začiatku užívania.

Prvý deň pomocou grafickej karty, všetko bolo perfektne pracuje, som hral CoD 4 a Zdroj hry na maximálnu grafika bez problémov. Obrátil som sa z môjho PC, a cez grafickú kartu umazávání začal okolo mňa. I cant hrať CoD na svetovej vojny na všetkých, pretože kolaps počas niekoľkých minút hrať, a pri prehrávaní akékoľvek iné hry, mojej obrazovke sa niekedy ísť čierny pre druhú a zase späť, akonáhle bude ubytovaný až do čierneho i obrátil mojej obrazovke vypnúť potom späť on. Je tu zjavný jumpyness vyskytujúce sa každých niekoľko sekúnd. Na môj prvý deň pomocou grafickej karty, by mohla aj Winamp vizualizácia pohľad na celej obrazovke krištáľovo jasný, dnes som sa vizualizáciou na malej obrazovke a je definitley niektorých otázok, ako je veľmi nervózny a niekedy nereaguje. Bol som naznačil, že môže byť vodič otázka, ale naozaj nie som istý. I odinstalování všetkých mojich grafik ATI ovládače, ale nie prostredníctvom registra ako já znepokojení umazávání asi s ním. Mám najnovšie ovládače Nvidia.

Možno, že niekto má tento problém pred alebo hardware fanúšik môže identifikovať problém. Četl jsem na grafickú kartu, zoznam, že 9800gt vyžaduje minimálne 600 wattov výkonu, ale aj dont think to je príčinou problému, a pevne veríme, že je softvérový problém. Ak niekto má predstavu o tom, ako to opraviť, alebo by mi pomohol, a takto sa otázka, já bych veľmi vďačný, keď sa jedná o hardvérový problém, chtěl bych ho vyriešiť hneď, ako som sa prilepil na nový hardvér .

Vďaka,
Ori.
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Palit Grafické karty Radeon 4850 Problem Pablo15 Procesory, základné dosky & RAM 1 29. máj 2009 03:42
HD4830 alebo 9800GT Grafické karty Katana Graphics Cards & Monitory 10 17. marca 2009 15:32
Grafickú kartu s moc otázok? marsay001 Graphics Cards & Monitory 11 15. januára 2008 19:17
TV / Grafické karty Upgrade Otázky mildren4ever Graphics Cards & Monitory 3 13. januára 2008 11:17
Ovládač grafickej karty otázky ... mark99 Graphics Cards & Monitory 19 22. augusta 2007 11:49
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.