Палит Графичка картица 9800ГТ питања
Хеј момачки,
Управо сам купио један Палит 9800ГТ, потпуно нови, и чини се да има 3Д графички питања. Мој рачунар је трчање потпуно нови 2ГБ кс2 Силицон Поуер ДДР2 Рам што сам заједно са својим инстертед графичком картицом. Само 3гб је призната (32бит ксп). Имам 500у процесор и матичну плочу од случајних Ацер. Имам кс16 ПЦИЕ 1,0 аутобусом, а Интел дуал цоре 2,1 процесор. Пре мог 9800ГТ, ја имао Сапхире АТИ Радеон кс1600 про, вентилатора умро је од мене оно што ја верујем је прегрејавања, али сам имао проблема са константном без обзира на то од почетка коришћења.
Први дан помоћу графичке картице, све ради савршено, ја играо Цод 4 и игре на максимално Извор графика без питања. Окренух мој рачунар искључено и ноћење у графичком картицом почео мессинг око мене. И цант плаы Цод Уорлд ат Уар ат сви јер црасхес року од неколико минута играња, а кад се свира било које друге игре, мој екрану ће понекад иду црна за другу и враћати се на, након што је остао све до црног окренух затим искључити екран мој повратак на. Ту је и примјетна јумпынесс дешава сваких неколико секунди. На мој први дан помоћу графичке картице, ја могао прегледати Уинамп визуализације на пуни екран кристално чисто, а данас сам ишла на визуализације на малом екрану, а постоји дефинитлеы нека питања као што је јако нервозан, а понекад не реагује. Сам хинтед да је мај бити возач проблем, али стварно нисам сигуран. И све моје деинсталирана АТИ графичких драјвера, али не и преко регистра као што сам несигуран око мессинг око са њом. Имам најновије НВИДИА дривер.
Можда је неко имао тај проблем, пре или хардверски усјајити могу идентификовати проблем. Читала сам на видео картицу листа да је 9800гт захтева минимум 600у снаге, али ја не мислим да је то узрок проблема, а чврсто верујем да је софтверски проблем. Ако ико има идеју како то поправити ово или могао помоћ мене вањска и фигуринг оут питање, ја би јако захвални на њега, ако је хардверски проблем, хтео бих то поправити одмах пре него што сам заглави са новим хардвером .
Хвала,
Ори.
|