Palit 9800GT Grafik Kartı Sorunları Hey guys,
Sadece satın alınan bir Palit 9800GT, Yeni ve 3D Grafik sorunlar yaşıyorsanız gibi görünmektedir. Benim bilgisayar yeni 2GB x2 Silikon Güç DDR2 Ram benim grafik kartı ile birlikte olan insterted çalışıyor. Sadece 3GB (32bit XP) kabul edilmektedir. Ben Acer bir 500W işlemci ve rasgele bir anakart var. Ben ve Intel, çift çekirdekli işlemci 2,1 bir x16 PCIe 1,0 otobüs var. ATI Radeon Saphire x1600 Pro fan bana ne aşırı inanıyorsanız öldü benim 9800GT önce, i vardı, ama onunla ne olursa olsun erken kullanımı sürekli sorunlar vardı.
Grafik kartı kullanan ilk gün, her şey mükemmel, i Cod 4 ve sorunları ile maksimum bircok Kaynak oyunlar oynanır çalışıyordu. Ben ve bir gecede grafik kartı yaz etrafında oynamayı başladı benim bilgisayar kapalı. Ben Savaş'ın tüm adresine çalma dakika içinde ve çökerse zaman başka bir oyun olarak COD Dünya oyun cant, benim ekran bazen siyah bir saniye git ve geri çevirmek kadar Sonra geri ekran kapalı sonra siyah kaldı üzerinde. Bir fark jumpyness birkaç saniye oluşuyor. Grafik kartı kullanan ilk gününde, i tam ekran kristal üzerine net, Bugün küçük ekranda visualizations koştum ve Winamp Visualizations görüntülemek edebileceği bir çok ve bazen tepkisiz atlamalı var definitley bazı sorunlar olduğunu. Ben bir sürücü sorunu olabilir, ama gerçekten emin değilim ima edildi. Ben değil, i ile yaklaşık karıştırmasını rahatsız pm olarak kayıt defteri aracılığıyla tüm ATI grafik sürücüler kaldırılmaz. Ben en son Nvidia sürücüsü var.
Belki birisi bir donanım tutkunu önce sorunu tanımlamak bu sorun olmuştur. Ben ekran kartı listesinde bu 9800gt 600w az güç gerektiren, ama i dont bu sorunun nedeni olduğunu düşünüyorum, ve okumak güçlü bir yazılım sorunu olduğunu düşünüyorum. Eğer herkes bu düzeltmeyi veya olabilir bana yardım ve sorunu düşünce hakkında bir fikir, eğer bir donanım sorunu olduğu için, büyük ölçüde, I would like hemen i yeni donanım sıkışıp pm önce düzeltmek için takdir ediyorum .
Teşekkürler,
Ori. |