менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Графічні карти & Монітори

Register

Palit 9800GT Відеокарта питання

Reply

Різьба Інструменти
Old 13 червня 2009, 01:12
Нові члени групи

Default Palit 9800GT Відеокарта питання

Hey Guys,

Я тільки що купив Palit 9800GT, новий, і мені здається, що мають 3D Graphic питань. Мій комп'ютер працює під керуванням нової 2GB X2 Silicon Power DDR2 RAM, який я insterted разом з моєю відеокартою. Тільки 3gb визнається (32bit XP). Я 500W процесорів і материнських плат від випадкових Acer. Я x16 PCIe 1.0 автобуса, а Intel Dual Core 2,1 процесор. До мого 9800GT, я Saphire ATI Radeon X1600 Pro, вентилятор помер на мене, що я вважаю, було перегріву, але я був постійних проблем із нею, незалежно від оперативного використання.

У перший день використання графічної карти, все працює чудово, я грав CoD 4 та джерелознавства гри на максимальних графічних без проблем. Я повернувся PC Off, і ніч відеокарта початку Мессінг навколо мене. Я нахиляє грати CoD світ у війну так, як він виходить з ладу за кілька хвилин гри, і при відтворенні будь-яких інших іграх, мій екран, часом темніє в протягом другого і повернутися на, як тільки він залишився чорним, поки я повернувся вимкненим екраном потім назад на. Існує помітна jumpyness відбувається кожні кілька секунд. На мій перший день використання графічних карт, я міг зору Winamp Візуалізація на повному екрані чітко кристал, сьогодні я побіг візуалізації на маленькому екрані і є definitley деякі питання, оскільки він дуже нервовий, а іноді і відповідати на запити. Я натякнув, що він може бути водієм питання, але насправді я не впевнений. Я видалив всі мої графічних драйверів ATI, але не через реєстр, як я турбувало возитися з ним. Я маю останніх драйверів NVIDIA.

Може бути, кто-то була ця проблема до або апаратного Buff можна визначити проблему. Я читав у списку відео карта, яка 9800GT вимагає 600w мінімальної потужності, але я Dont думаю, що це є причиною цієї проблеми, і рішуче вважаємо, що це програмне забезпечення питання. Якщо хто має уявлення про те, як це можна виправити або може допомогти мені і З'ясування питання, я була б дуже вдячна, якщо це апаратні проблеми, я хотів би виправити його відразу перед тим, як я застряг з новим обладнанням .

Спасибі,
Орі.
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.