Palit 9800GT Відеокарта питання Hey Guys,
Я тільки що купив Palit 9800GT, новий, і мені здається, що мають 3D Graphic питань. Мій комп'ютер працює під керуванням нової 2GB X2 Silicon Power DDR2 RAM, який я insterted разом з моєю відеокартою. Тільки 3gb визнається (32bit XP). Я 500W процесорів і материнських плат від випадкових Acer. Я x16 PCIe 1.0 автобуса, а Intel Dual Core 2,1 процесор. До мого 9800GT, я Saphire ATI Radeon X1600 Pro, вентилятор помер на мене, що я вважаю, було перегріву, але я був постійних проблем із нею, незалежно від оперативного використання.
У перший день використання графічної карти, все працює чудово, я грав CoD 4 та джерелознавства гри на максимальних графічних без проблем. Я повернувся PC Off, і ніч відеокарта початку Мессінг навколо мене. Я нахиляє грати CoD світ у війну так, як він виходить з ладу за кілька хвилин гри, і при відтворенні будь-яких інших іграх, мій екран, часом темніє в протягом другого і повернутися на, як тільки він залишився чорним, поки я повернувся вимкненим екраном потім назад на. Існує помітна jumpyness відбувається кожні кілька секунд. На мій перший день використання графічних карт, я міг зору Winamp Візуалізація на повному екрані чітко кристал, сьогодні я побіг візуалізації на маленькому екрані і є definitley деякі питання, оскільки він дуже нервовий, а іноді і відповідати на запити. Я натякнув, що він може бути водієм питання, але насправді я не впевнений. Я видалив всі мої графічних драйверів ATI, але не через реєстр, як я турбувало возитися з ним. Я маю останніх драйверів NVIDIA.
Може бути, кто-то була ця проблема до або апаратного Buff можна визначити проблему. Я читав у списку відео карта, яка 9800GT вимагає 600w мінімальної потужності, але я Dont думаю, що це є причиною цієї проблеми, і рішуче вважаємо, що це програмне забезпечення питання. Якщо хто має уявлення про те, як це можна виправити або може допомогти мені і З'ясування питання, я була б дуже вдячна, якщо це апаратні проблеми, я хотів би виправити його відразу перед тим, як я застряг з новим обладнанням .
Спасибі,
Орі. |