![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| банкомат да тече PC игри или видео към тв Айв има HDMI / DVI кабел и rca/3.5m жак, но Ive виждал някои видео карти с HDMI изход така че, ако аз добивам един от тези, аз просто ще beable да използва HDMI кабел и за двете аудио / видео, ако е така как мога да го направя? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Вие няма да получите Аудио задълбочен видео карта с HDMI изход, просто така. Но мисля, че поне някои карти имат аудио или нещо за тях или нещо, което ви позволява да звука през HDMI.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| АЗ имам никакъв опит с такива карти, но като HDMI е цифров аудио / видео интерфейс, че щях да мисля, но тогава GFX карти занимават само с видео.
| |||
| |||
| Мисля, че се очаква да има набор от качествени високоговорители на вашия компютър, ако използвате HDMI Вън, като това ще означава, че не е необходимо да отидете на звука на телевизора на относително бедни говорители. |
|
| |||
| |||
| ако gfx видео картата просто няма какво точката на нея с HDMI порт?!?! |
|
| |||
| |||
| Doing някои изследвания тя прилича на GFX карти ще се извършват само на видео през HDMI. |
|
| |||
| |||
| Точното като HDMI е така, защото тя е по-добър от VGA изход, по-добър от DVI и някои наблюдатели са вече на пазара, които приемат HDMI както и много BIG HD телевизори. |
|
| |||
| |||
| Знам, че голяма ТВ приеме HDMI Терес, но няма смисъл РС монитор на gfx карти като HDMI порт |
|
| |||
| |||
| Най-HD телевизор ще има HDMI входа, но почти всички от тях ще имат DVI входове, но те са в основата на едно и също нещо, просто с различна форма, съединители в края, затова защо можете да получите на кабелите, които имат DVI в единия край, и HDMI В другия без нищо специално. |
|
| |||
| |||
| Това е така можете да включите компютъра си в голяма ТВ да гледате филми и т.н. |