![]() |
|
| |||
| |||
| atm να τρέχει pc games ή βίντεο για την τηλεόραση IVE έχεις ένα HDMI / DVI καλώδιο και rca/3.5m βύσμα αλλά IVE δει κάποιες κάρτες οθόνης με έξοδο HDMI έτσι ώστε αν έχω μια από αυτές θα i beable μόνο να χρησιμοποιούν το καλώδιο HDMI και για τους δύο ήχου / βίντεο, αν ναι, πώς μπορώ να το κάνω αυτό; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| σας δεν θα Audio βάθος μια κάρτα οθόνης με έξοδο HDMI, ακριβώς έτσι. Νομίζω όμως ότι κάποιες κάρτες έχουν atleast ήχου ή κάτι σε αυτά, ή κάτι που σας επιτρέπει να τεθεί ήχου μέσω του HDMI.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Δεν έχω καμία εμπειρία με αυτές τις κάρτες, αλλά ως τέτοια HDMI είναι ένα ψηφιακό audio / video interface θα είχε σκεφτεί έτσι αλλά στη συνέχεια GFX κάρτες μόνο ασχολούνται με το βίντεο.
| |||
| |||
| Νομίζω ότι είναι αναμενόμενο να έχει μια σειρά από καλής ποιότητας ηχεία του υπολογιστή σας, αν χρησιμοποιείτε το HDMI, όπως αυτό θα σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να προχωρήσει η ήχου της τηλεόρασης της σχετικά χαμηλής ομιλητές. |
|
| |||
| |||
| αν η gfx κάρτα βίντεο Τι κάνει ακριβώς το σημείο που έχουν θύρα HDMI;!;! |
|
| |||
| |||
| Κάνοντας μια έρευνα φαίνεται ότι οι GFX κάρτες θα μεταφέρει μόνο βίντεο πάνω από HDMI. |
|
| |||
| |||
| Το σημείο στο έχοντας HDMI είναι επειδή είναι καλύτερη από την παραγωγή VGA, DVI και καλύτερα από μερικά μόνιτορ είναι πλέον στην αγορά τα οποία δέχονται HDMI όπως και πολλά BIG HD τηλεοράσεις. |
|
| |||
| |||
| Ξέρω μεγάλες τηλεοράσεις δεχθεί HDMI, αλλά δεν Theres σημείο ένα PC παρακολούθηση της gfx κάρτα έχοντας HDMI λιμάνι |
|
| |||
| |||
| Τα περισσότερα HD τηλεοράσεις θα έχει εισόδους HDMI, αλλά σχεδόν καμία από αυτές θα έχουν DVI εισόδους, ωστόσο αυτές είναι κατά βάση το ίδιο πράγμα, απλά με διαφορετικό σχήμα συνδέσεις στο τέλος, ως εκ τούτου, ο λόγος για τον οποίο μπορείτε να προμηθευτείτε καλώδια DVI που έχουν στο ένα άκρο, και θύρα HDMI κατά τα άλλα, χωρίς κάτι το ιδιαίτερο. |
|
| |||
| |||
| Είναι έτσι ώστε να μπορείτε να συνδέσετε τον υπολογιστή σας σε μια μεγάλη τηλεόραση για να δουν ταινίες κλπ. |