μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Κάρτες Γραφικών & Monitors

Register

Pc με tv

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 5 του Οκτωβρίου 2008, 07:30
Μέλος Ομάδα

Default Pc με tv

atm να τρέχει pc games ή βίντεο για την τηλεόραση IVE έχεις ένα HDMI / DVI καλώδιο και rca/3.5m βύσμα αλλά IVE δει κάποιες κάρτες οθόνης με έξοδο HDMI έτσι ώστε αν έχω μια από αυτές θα i beable μόνο να χρησιμοποιούν το καλώδιο HDMI και για τους δύο ήχου / βίντεο, αν ναι, πώς μπορώ να το κάνω αυτό;
Old 5 του Οκτωβρίου 2008, 07:37
Ομάδα Δωρητών

Default Pc με tv

σας δεν θα Audio βάθος μια κάρτα οθόνης με έξοδο HDMI, ακριβώς έτσι. Νομίζω όμως ότι κάποιες κάρτες έχουν atleast ήχου ή κάτι σε αυτά, ή κάτι που σας επιτρέπει να τεθεί ήχου μέσω του HDMI.

Το σύστημά μου: Πρώτο OC

Processor (s):
Intel E2180@2.85
Motherboard:
Gigabyte GA-σ. 35-DS3L
Μνήμες:
2x1GB OCZ PC2-9200 θεριστική CL5
Κάρτα γραφικών (ες):
Gainward ATI 3850
Κάρτα Ήχου:
επί του σκάφους
Hard Drive (s):
7200,7 Seagate Barracuda 120GB
Optical Drive (s):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Υπόθεση / PSU:
Corsair VX450
Ψύξη:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Network / Internet:
επί του πλοίου / δήθεν 10Meg παρθένο καλώδιο
Monitor (ες):
ViewSonic Vx922? ViewSonic VE702m
Operating System (s):
XP Home
Old 5 του Οκτωβρίου 2008, 09:23
Ομάδα Δωρητών

Default Pc με tv

Δεν έχω καμία εμπειρία με αυτές τις κάρτες, αλλά ως τέτοια HDMI είναι ένα ψηφιακό audio / video interface θα είχε σκεφτεί έτσι αλλά στη συνέχεια GFX κάρτες μόνο ασχολούνται με το βίντεο.

Θα μπορούσε να είναι ότι ορισμένοι από αυτούς κάνουν πολύ ήχου - Θα πρέπει να έχει γύρω από το κυνήγι.

Το σύστημά μου: #

Processor (s):
Intel Q6600
Motherboard:
MSI P6N SLI V2
Μνήμες:
2GB DDR2 PC6400 Corsair
Κάρτα γραφικών (ες):
XFX Nvidia 8600GTS 512MB
Κάρτα Ήχου:
Ολοκληρωμένη 8 Channel
Hard Drive (s):
320GB Samsung S-ATA 7200rpm
Optical Drive (s):
LG Lightscribe
Υπόθεση / PSU:
Thermaltake σοπράνο & Toughpower 750W
Ψύξη:
Χρηματιστήριο
Network / Internet:
Ασύρματα
Monitor (ες):
Samsung Syncmaster 931BW 19 "
Operating System (s):
Windows XP Professional SP3
Old 5 του Οκτωβρίου 2008, 09:28
Ομάδα Δωρητών

Default Pc με tv

Νομίζω ότι είναι αναμενόμενο να έχει μια σειρά από καλής ποιότητας ηχεία του υπολογιστή σας, αν χρησιμοποιείτε το HDMI, όπως αυτό θα σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να προχωρήσει η ήχου της τηλεόρασης της σχετικά χαμηλής ομιλητές.
Μέλος Ομάδα

Default Pc με tv

αν η gfx κάρτα βίντεο Τι κάνει ακριβώς το σημείο που έχουν θύρα HDMI;!;!
Ομάδα Δωρητών

Default Pc με tv

Κάνοντας μια έρευνα φαίνεται ότι οι GFX κάρτες θα μεταφέρει μόνο βίντεο πάνω από HDMI.
Old 5 του Οκτωβρίου 2008, 09:29
Ομάδα Δωρητών

Default Pc με tv

Το σημείο στο έχοντας HDMI είναι επειδή είναι καλύτερη από την παραγωγή VGA, DVI και καλύτερα από μερικά μόνιτορ είναι πλέον στην αγορά τα οποία δέχονται HDMI όπως και πολλά BIG HD τηλεοράσεις.
Old 5 του Οκτωβρίου 2008, 09:32
Μέλος Ομάδα

Default Pc με tv

Ξέρω μεγάλες τηλεοράσεις δεχθεί HDMI, αλλά δεν Theres σημείο ένα PC παρακολούθηση της gfx κάρτα έχοντας HDMI λιμάνι
Old 5 του Οκτωβρίου 2008, 09:33
Ομάδα Δωρητών

Default Pc με tv

Τα περισσότερα HD τηλεοράσεις θα έχει εισόδους HDMI, αλλά σχεδόν καμία από αυτές θα έχουν DVI εισόδους, ωστόσο αυτές είναι κατά βάση το ίδιο πράγμα, απλά με διαφορετικό σχήμα συνδέσεις στο τέλος, ως εκ τούτου, ο λόγος για τον οποίο μπορείτε να προμηθευτείτε καλώδια DVI που έχουν στο ένα άκρο, και θύρα HDMI κατά τα άλλα, χωρίς κάτι το ιδιαίτερο.
Old 5 του Οκτωβρίου 2008, 09:34
Ομάδα Δωρητών

Default Pc με tv

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας robina80 View Post
Ξέρω μεγάλες τηλεοράσεις δεχθεί HDMI, αλλά δεν Theres σημείο ένα PC παρακολούθηση της gfx κάρτα έχοντας HDMI λιμάνι
Είναι έτσι ώστε να μπορείτε να συνδέσετε τον υπολογιστή σας σε μια μεγάλη τηλεόραση για να δουν ταινίες κλπ.
Reply

Register

Σελιδοδείκτες
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.