![]() |
|
| |||
| |||
| ATM za pokretanje pc igre ili video na tv ive got HDMI / DVI kabel i utičnica rca/3.5m ali ive vidio neke video kartice sa HDMI izlazom pa ako ja dobiti jedan od onih ću samo beable koristiti HDMI kabel za oba audio / video, ako je tako kako mogu to učiniti? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| nećete dobiti potpuniju Audio video kartice sa HDMI izlazom, samo tako. Ali mislim da neke kartice atleast imate u audio ili nešto o njima ili nešto što vam omogućuje da stavite audio preko HDMI.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ja nemam iskustva s tim ali kao takve kartice HDMI je digitalni audio / video interface ja bi tako mislio ali onda GFX kartice upravo bave videa.
| |||
| |||
| Mislim da vas se očekuje da imaju niz kvalitetnih govornika na svoje računalo ako koristite HDMI out, kao što bi značilo da ne trebate ići na audio, TV-a relativno siromašna govornika. |
|
| |||
| |||
| ako je gfx card pravedan se video točke što ga ima HDMI priključka??! |
|
| |||
| |||
| Pri nekim istraživanjima ona izgleda kao GFX kartice će nositi samo video preko HDMI. |
|
| |||
| |||
| Stvar je u vlasništvo HDMI jer je bolji nego VGA izlaz, DVI i bolje nego neki monitori su sada na tržištu, koji prihvaćaju HDMI kao mnogi BIG HD TV's. |
|
| |||
| |||
| Znam veliki TV prihvatiti HDMI ali theres no point PC monitor od gfx karticu ima HDMI priključka |
|
| |||
| |||
| Većina HD TV-a će imati HDMI ulaza, ali jedva bilo koji od njih će imati DVI ulaza, no oni su u osnovi ista stvar, samo s različitim konektorima oblikovan na kraju, dakle zašto možete dobiti DVI kabeli koji su na jednom kraju, i HDMI na ostale bez ništa posebno. |
|
| |||
| |||
| To je tako da se možete priključiti svoje računalo na veliki TV gledati filmove itd. |