![]() |
|
| |||
| |||
| atm futtatni pc játékok és videók a tv ive kapott egy HDMI / DVI-kábel és a csatlakozó rca/3.5m de ive látott néhány videó kártya egy HDMI kimenet tehát ha kapok egy e majd csak beable használni a HDMI kábel mindkét audio / video, ha igen, hogyan tud én csinál ez? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| akkor nem kap Audio alapos a videokártya egy HDMI kimenet, csak úgy. De azt hiszem, valami kártyák atleast van egy hang, vagy valami, vagy valami, hogy lehetővé teszi, hogy a hangot a HDMI.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nincs tapasztalat az ilyen kártyák, de ezeket a HDMI digitális audio / video interfész Én is így gondoltam volna, de aztán csak Gfx kártyák kezelésére videó.
| |||
| |||
| Azt hiszem, nem várható, hogy egy jó minőségű hangszórók a számítógépen, ha a használt HDMI ki, mivel ez azt jelentené, akkor nem kell, hogy a hang a TV viszonylag szegény hangfalak. |
|
| |||
| |||
| gfx, ha a kártya nem csak video Mi az a pont, hogy egy HDMI port?? |
|
| |||
| |||
| Csináltam néhány kutatás azt néz ki a Gfx kártyákat csak carry over HDMI videó. |
|
| |||
| |||
| A lényeg abban, HDMI, mert jobb, mint a VGA kimenet, DVI, és jobb, mint az egyes monitorok most a piacon, amelyek elfogadják a HDMI, mint sok BIG HD TV. |
|
| |||
| |||
| Tudom, nagy TV HDMI elfogadja, de ott nem pont a PC-monitor gfx kártya miután HDMI port |
|
| |||
| |||
| Most a HD TV van HDMI bemenet, de alig is van DVI bemenet, azonban lényegében ugyanaz, csak a különböző alakú csatlakozóval a végén, ezért, hogy miért lehet kapni kábelt, amely egyik végén a DVI, és HDMI a másik nélkül semmi különös. |
|
| |||
| |||
| Ez így dugó a számítógép egy nagy tévét nézni filmeket stb |