![]() |
|
| |||
| |||
| ATM להפעיל משחקי PC או קטעי וידאו על טלוויזיה ive יש HDMI / DVI כבלים rca/3.5m ו ג 'ק ive אבל ראיתי כמה כרטיסי וידאו עם HDMI פלט כך שאם אני מקבל אחד מהם אני פשוט beable להשתמש בכבל HDMI עבור שניהם אודיו / וידאו, אם כן איך אני יכול לעשות את זה? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| לא תקבל אודיו וידאו יסודי כרטיס עם HDMI פלט, פשוט כך. אבל אני חושב שבכמה כרטיסי atleast יש שמע או משהו עליהם או משהו כזה המאפשר לך לשים אודיו דרך HDMI.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אין לי ניסיון עם כרטיסים אלה כאלה אבל כמו HDMI הוא דיגיטלי Audio / Video ממשק הייתי חשבתי כך אבל אז GFX כרטיסי פשוט להתמודד עם וידאו.
| |||
| |||
| אני חושב שאתה אמור לקבל סט של רמקולים באיכות טובה על המחשב שלך אם אתה משתמש ב-HDMI החוצה, כפי שהיה אומר שאתה לא צריך ללכת שמע את הטלוויזיה יחסית של דוברי העניים. |
|
| |||
| |||
| אם gfx כרטיס וידאו פשוט עושה מה הטעם בזה צורך של יציאת HDMI?!?! |
|
| |||
| |||
| עושים מחקר זה נראה כמו GFX כרטיסים רק לשאת וידאו מעל HDMI. |
|
| |||
| |||
| הנקודה צורך ב HDMI כי הוא עדיף מאשר פלט VGA, DVI יותר טוב וחלק מפקחת כיום על שוק אשר מקבלים HDMI כמו רבים BIG HD של טלוויזיה. |
|
| |||
| |||
| אני יודע לקבל גדול של טלוויזיה HDMI אבל לא theres הצבע של צג מחשב gfx כרטיס בעל יציאת HDMI |
|
| |||
| |||
| רוב טלוויזיה HD יהיה HDMI של תשומות, אך כמעט כל אחד מהם יהיה DVI תומושתו, אולם הם בעצם אותו דבר, רק עם שונה בצורת connectors בסוף, ומכאן למה אתה יכול לקבל כבלים כי יש בו סוף DVI, HDMI ו בחלק השני ללא שום דבר מיוחד. |
|
| |||
| |||
| זה כל כך אתה יכול תקע את המחשב לתוך גדול טלוויזיה כדי לצפות בסרטים וכו ' |