![]() |
|
| |||
| |||
| ATM paleisti PC žaidimų ar vaizdo televizorius ive got HDMI / DVI kabelis ir rca/3.5m Jack ive seen bet kai vaizdo plokštės su HDMI išėjimo, kad, jei man viena iš tų aš tiesiog beable naudoti HDMI kabelis tiek Audio / video, jei taip, kaip galėčiau tai padaryti? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jūs negausite Audio išsamų vaizdo plokštė su HDMI išėjimo, tiesiog patinka. Bet manau, kad kai kurios kortelės atleast turėti ar kažkas garso jiems ar kažkas, kad galima įdėti garso per HDMI.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aš neturiu su šiais tokios kortelės patirties, bet kaip HDMI yra skaitmeninio garso / vaizdo sąsaja aš gi galėjo pagalvoti, kad bet tada GFX korteles tik sandorį su video.
| |||
| |||
| Manau, kad jums yra tikėtis, kad geros kokybės garsiakalbiai nustatyti savo kompiuteryje, jei naudojate HDMI OUT, nes tai reiškia, Jums nereikia garso eiti TV santykinai vargingų garsiakalbius. |
|
| |||
| |||
| jei gfx kortele tiesiog nėra vaizdo whats ją taško turintys HDMI port?!?! |
|
| |||
| |||
| Tam tikrų tyrimų, atrodo gfx kortelės vykdyti tik vaizdo per HDMI. |
|
| |||
| |||
| Atsižvelgdamas į HDMI yra vieta, nes tai yra geriau nei VGA išėjimas, geriau nei DVI ir kai monitorius yra dabar rinkoje, kuri priima HDMI kaip ir daugelis BIG HD TV. |
|
| |||
| |||
| Žinau, didelis TV sutikti HDMI bet Theres No punktas kompiuterio monitorius, gfx kortelę turintys HDMI port |
|
| |||
| |||
| Dažniausiai HD TV turės HDMI įėjimai, tačiau vargu ar bet kurio iš jų turės DVI sąnaudos, tačiau jie yra iš esmės tas pats, tik skirtingos formos jungtis prie pabaigos, taigi kodėl Jūs galite gauti kabeliai, kurios viename gale DVI, HDMI ne kitas be nieko ypatingo. |
|
| |||
| |||
| Tai, kad galėtumėte prijungti kompiuterį į didelį televizija žiūrėti filmus ir tt |