![]() |
|
| |||
| |||
| atm palaist PC spēles vai video uz tv ive got HDMI / DVI kabelis un rca/3.5m jack bet IVE redzējuši dažas video kartes ar HDMI izejas tā ja man viens no šiem man vienkārši beable izmantot HDMI kabelis gan audio / video, ja tā, kā es varu izdarīt? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jūs nevarēsiet saņemt Audio rūpīgu video karti ar HDMI izejas, vienkārši tāpat. Bet es domāju, ka dažas kartes atleast ir vai kaut audio tām, vai kaut ko, kas ļauj īstenot audio caur HDMI.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Man nav pieredzes ar šo šādu karšu, bet kā HDMI ir digitālā audio / video interface es būtu varējis iedomāties, bet kas tad GFX kartes vienkārši nodarbojas ar video.
| |||
| |||
| Es domāju, ka jums ir sagaidāms, ka noteikti labas kvalitātes skaļruņiem uz datora, ja lietojat HDMI Out, jo tas nozīmē, jums nav nepieciešams audio iet TV salīdzinoši sliktā speakers. |
|
| |||
| |||
| ja gfx karti tikai tas video whats viedokļa tas, kam HDMI port?!?! |
|
| |||
| |||
| Darīt kādu pētījumu izskatās GFX kartēm būs tikai veikt video pa HDMI. |
|
| |||
| |||
| Punkts, kam HDMI ir tāpēc, ka tā ir labāka nekā VGA izeja, labāk nekā DVI un daži monitori ir tagad tirgū, kas pieņem HDMI tāpat kā daudzi BIG HD TV. |
|
| |||
| |||
| Es zinu, liels TV pieņemt HDMI bet theres nekādas jēgas pc uzraudzīt gfx karti, kam HDMI ports |
|
| |||
| |||
| Visvairāk HD TV būs HDMI ieejas, bet tikko kāds no viņiem ir DVI ieejas, tomēr tie pamatā ir tas pats, tikai ar dažāda veida savienotājus pie beigām, tāpēc, kādēļ Jūs varat kabeļiem, kas ir DVI vienā galā, un HDMI pie otras, bez kaut kas īpašs. |
|
| |||
| |||
| Tas ir tik varat plug savu datoru lielā TV skatīties filmas utt |