![]() |
|
| |||
| |||
| atm uruchomienie komputera lub gier wideo do TV ive got HDMI / DVI i gniazdo rca/3.5m ive seen ale niektóre karty graficzne z HDMI wyjście, więc jeśli ja dostać jeden z tych będzie tylko i beable korzystać z kabla HDMI dla obu audio / video, a jeżeli tak, jak to zrobić? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| nie będzie Audio szczegółowej karty wideo w wyjście HDMI, właśnie tak. Ale myślę, że niektóre karty mają atleast audio lub coś w nich czy coś, która pozwala umieścić audio przez HDMI.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nie mam doświadczenia z tymi kartami, ale takich jak HDMI jest cyfrowe audio / video interfejs I would have thought so, ale tylko wtedy GFX karty czynienia z wideo.
| |||
| |||
| Myślę, że oczekuje się dobrej jakości zestaw głośników na komputerze, jeśli używasz HDMI, ponieważ oznaczałoby, że nie musisz iść do audio TV Stosunkowo słabe głośniki. |
|
| |||
| |||
| jeśli grafika nie tylko karty wideo whats punktu go o port HDMI?? |
|
| |||
| |||
| Wykonanie pewnych badań wygląda jak GFX karty będą prowadzić jedynie ponad wideo HDMI. |
|
| |||
| |||
| Punkt w posiadanie HDMI to dlatego, że jest lepszy niż wyjście VGA, DVI i lepiej niż niektóre monitory są obecnie na rynku, które akceptują HDMI jak wiele BIG HD TV. |
|
| |||
| |||
| Wiem, duży TV zaakceptować HDMI, ale nie theres pkt PC Monitor gfx karty posiadające port HDMI |
|
| |||
| |||
| Większość HD TV będzie miał wejścia HDMI, ale zaledwie żadnego z nich będzie musiała wejść DVI, jednak są one w zasadzie to samo, tylko z różnymi kształcie złącza na końcu, więc dlaczego można uzyskać kable DVI, które na jednym końcu i HDMI na innych bez żadnych specjalnych. |
|
| |||
| |||
| Jest to więc możesz podłączyć komputer do telewizora, aby obejrzeć duże filmów itp. |