![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| ATM-uri pentru a rula jocuri PC sau videoclipuri la tv ive luat un HDMI / DVI, cablu şi rca/3.5m Jack dar ive văzut unele plăcile video cu o iesire HDMI, deci, dacă am lua una din cele va i beable doar pentru a utiliza cablu HDMI, pentru ambele audio / video, dacă este aşa cum pot să fac asta? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| nu veti primi Audio amănunţit o placă video cu o iesire HDMI, chiar asa. Dar cred că unele cărţi de atleast au un audio sau ceva pe ele, sau ceva care vă permite să vă puneţi audio prin HDMI.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nu am nici o experienţă cu astfel de carduri, ci ca HDMI este o digital audio / video interfaţă mi-ar fi crezut, dar apoi GFX carduri doar face cu video.
| |||
| |||
| Cred că sunt de aşteptat să aibă un set de difuzoare de bună calitate de pe PC-ul în cazul în care utilizaţi HDMI afară, aşa cum ar însemna că nu aveţi nevoie pentru a merge audio de la TV e relativ slab difuzoare. |
|
| |||
| |||
| în cazul în care nu doar gfx card video ce este punctul de a-l are un port HDMI?!?! |
|
| |||
| |||
| Făcând unele cercetări se pare că a GFX carduri va efectua numai peste video HDMI. |
|
| |||
| |||
| În punctul în care au HDMI este, pentru că este mai bine decât ieşire VGA, DVI, şi mai bine decât unele monitoare sunt acum pe piaţă, care accepta HDMI la fel ca multe BIG HD TV's. |
|
| |||
| |||
| Ştiu că e mare tv accepta theres HDMI, dar nici un rost de un PC monitor de gfx carte având port HDMI |
|
| |||
| |||
| Cea mai mare parte a HD TV va avea intrari HDMI, dar abia dacă nici una dintre ele va avea intrari DVI, însă acestea sunt în esenţă acelaşi lucru, doar cu diferite în formă de conectori de la sfârşitul lunii, prin urmare, de ce puteţi obţine de cabluri care au DVI la un capăt, şi HDMI la alte fără nimic special. |
|
| |||
| |||
| Este, astfel încât să puteţi conecta computerul dumneavoastră într-un mare televizor sa ma uit la filme, etc |