![]() |
|
| |||
| |||
| АТМ за покретање пц игре или видео на тв иве гот ХДМИ / ДВИ кабл и утичница рца/3.5м али иве видио неке видео картице са ХДМИ излазом па ако ја добити један од оних ћу само беабле користити ХДМИ кабл за оба аудио / видео, ако је тако како могу то учинити? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| нећете добити потпунију Аудио видео картице са ХДМИ излазом, само тако. Али мислим да неке картице атлеаст имате у аудио или нешто о њима или нешто што вам омогућава да ставите аудио преко ХДМИ.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ја немам искуства са тим али као такве картице ХДМИ је дигитални аудио / видео интерфаце ја би тако мислио али онда ГФКС картице управо баве видеа.
| |||
| |||
| Мислим да вас се очекује да имају низ квалитетних говорника на своје рачунар ако користите ХДМИ оут, као што би значило да не треба ићи на аудио, ТВ-а релативно сиромашна говорника. |
|
| |||
| |||
| ако је гфкс цард праведан се видео тачке што га има ХДМИ порта??! |
|
| |||
| |||
| При неким истраживањима она изгледа као ГФКС картице ће носити само видео преко ХДМИ. |
|
| |||
| |||
| Ствар је у власништво ХДМИ јер је бољи него ВГА излаз, ДВИ и боље него неки монитори су сада на тржишту, који прихватају ХДМИ као многи БИГ ХД ТВ'с. |
|
| |||
| |||
| Знам велики ТВ прихватити ХДМИ али Тхереса но поинт ПЦ монитор од гфкс картицу има ХДМИ порта |
|
| |||
| |||
| Већина ХД ТВ-а ће имати ХДМИ улаза, али једва било који од њих ће имати ДВИ улаза, но они су у основи иста ствар, само са различитим конектора обликован на крају, дакле зашто можете добити ДВИ каблови који су на једном крају, и ХДМИ на остале без ништа посебно. |
|
| |||
| |||
| То је тако да се можете прикључити своје рачунар на велики ТВ гледати филмове итд |