az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > Grafik Kartları ve Monitörler

Register

Pc TV

Reply

Konu Araçları
Old 5 Ekim 2008, 07:30
Üye Grubu

Default Pc TV

ATM / DVI kablo ve rca/3.5m jakına ama ive bu bir HDMI çıkışı Eğer elde ile bazı ekran kartları görüldü Sadece iki için HDMI kablosu kullanmak için beable bir HDMI var bilgisayar oyunları veya TV ive video çalıştırma ses / görüntü, eğer böyle ise nasıl yapabilirim?
Old 5 Ekim 2008, 07:37
Bağış Grubu

Default Pc TV

bir HDMI çıkışı ile, bu gibi Ses tam bir ekran kartı almak değildir. Ama bazı kartların atleast kendilerine veya ses HDMI üzerinden koymak sağlar şey üzerine falan bir ses var.

Benim Sistemi: İlk OC

İşlemci (ler):
Intel E2180@2.85
Anakart:
Gigabyte GA-P35-DS3L
RAM hafıza:
2x1GB OCZ PC2-9200 Reaper CL5
Grafik Kartı (ler):
Gainward ATI 3850
Ses Kartı:
panosunda
Sabit Disk (ler):
Seagate Barracuda 7200,7 120GB
Optik Sürücü (ler):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Korsan VX450
Soğutma:
AC freezer7 Pro 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Uçakta / sözde 10Meg bakir kablo
Monitör (ler):
Viewsonic Vx922; Viewsonic VE702m
İşletim Sistemi (ler):
XP Home
Old 5 Ekim 2008, 09:23
Bağış Grubu

Default Pc TV

Ben ancak bu tür kartları ile deneyim sahibi olarak HDMI dijital ses / Çok ama daha sonra video ile Gfx kartları sadece başa düşünce olurdu Video arayüzü.

Bu, bazıları çok ses var - Ben etrafında avı sahiptir olabilir.

Benim Sistemi: #

İşlemci (ler):
Intel Q6600
Anakart:
MSI P6N SLI V2
RAM hafıza:
2GB DDR2 PC6400 korsan
Grafik Kartı (ler):
XFX Nvidia 8600GTS 512MB
Ses Kartı:
Entegre 8 Kanal
Sabit Disk (ler):
320GB Samsung S-ATA 7200RPM
Optik Sürücü (ler):
LG LightScribe
Case / PSU:
Thermaltake Soprano & Toughpower 750W
Soğutma:
Stok
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Kablosuz
Monitör (ler):
Samsung SyncMaster 931BW 19 "
İşletim Sistemi (ler):
Windows XP SP3
Old 5 Ekim 2008, 09:28
Bağış Grubu

Default Pc TV

Ben eğer bu gibi ses, TV's nispeten zayıf hoparlörler gitmeye gerek yoktur anlamına gelir HDMI çıkışı kullanıyorsanız PC'nizde kaliteli hoparlörler bir dizi olması bekleniyor düşünüyorum.
Üye Grubu

Default Pc TV

Eğer Gfx kartın sadece Video komutu açısından bir HDMI bağlantı noktası olan nedir?!?!
Bağış Grubu

Default Pc TV

Sadece HDMI üzerinden görüntü taşıma olacak Gfx kartları benziyor biraz araştırma yapmak.
Old 5 Ekim 2008, 09:29
Bağış Grubu

Default Pc TV

HDMI olduğunu sahip bir nokta çünkü VGA çıkışı, DVI daha fazla ve daha iyi bazı izler artık piyasada olan HDMI kabul gibi pek çok BÜYÜK HD TV.
Old 5 Ekim 2008, 09:32
Üye Grubu

Default Pc TV

Ben büyük TV HDMI ama Theres hiçbir Gfx kartı olan HDMI bağlantı noktası PC monitör bağlantısı kabul biliyorum
Old 5 Ekim 2008, 09:33
Bağış Grubu

Default Pc TV

En HD TV, ama HDMI girişlerine sahip olacak ancak bunların DVI girişleri olacak, ancak bu temelde aynı şey, sonunda farklı şekilli bağlayıcılar sadece ile, kısaca neden bu bir ucunu DVI sahip kablolar alabilirsiniz, ve HDMI özel birşeyler bulunan diğer olmadan.
Old 5 Ekim 2008, 09:34
Bağış Grubu

Default Pc TV

Alıntı:
Originally Posted by robina80 View Post
Ben büyük TV HDMI ama Theres hiçbir Gfx kartı olan HDMI bağlantı noktası PC monitör bağlantısı kabul biliyorum
Çok büyük bir TV haline vs filmleri izlemek için bilgisayarınıza takın verebilirler
Reply

Register
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından