![]() |
|
| |||
| |||
| ATM / DVI kablo ve rca/3.5m jakına ama ive bu bir HDMI çıkışı Eğer elde ile bazı ekran kartları görüldü Sadece iki için HDMI kablosu kullanmak için beable bir HDMI var bilgisayar oyunları veya TV ive video çalıştırma ses / görüntü, eğer böyle ise nasıl yapabilirim? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| bir HDMI çıkışı ile, bu gibi Ses tam bir ekran kartı almak değildir. Ama bazı kartların atleast kendilerine veya ses HDMI üzerinden koymak sağlar şey üzerine falan bir ses var.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ben ancak bu tür kartları ile deneyim sahibi olarak HDMI dijital ses / Çok ama daha sonra video ile Gfx kartları sadece başa düşünce olurdu Video arayüzü.
| |||
| |||
| Ben eğer bu gibi ses, TV's nispeten zayıf hoparlörler gitmeye gerek yoktur anlamına gelir HDMI çıkışı kullanıyorsanız PC'nizde kaliteli hoparlörler bir dizi olması bekleniyor düşünüyorum. |
|
| |||
| |||
| Eğer Gfx kartın sadece Video komutu açısından bir HDMI bağlantı noktası olan nedir?!?! |
|
| |||
| |||
| Sadece HDMI üzerinden görüntü taşıma olacak Gfx kartları benziyor biraz araştırma yapmak. |
|
| |||
| |||
| HDMI olduğunu sahip bir nokta çünkü VGA çıkışı, DVI daha fazla ve daha iyi bazı izler artık piyasada olan HDMI kabul gibi pek çok BÜYÜK HD TV. |
|
| |||
| |||
| Ben büyük TV HDMI ama Theres hiçbir Gfx kartı olan HDMI bağlantı noktası PC monitör bağlantısı kabul biliyorum |
|
| |||
| |||
| En HD TV, ama HDMI girişlerine sahip olacak ancak bunların DVI girişleri olacak, ancak bu temelde aynı şey, sonunda farklı şekilli bağlayıcılar sadece ile, kısaca neden bu bir ucunu DVI sahip kablolar alabilirsiniz, ve HDMI özel birşeyler bulunan diğer olmadan. |
|
| |||
| |||
| Çok büyük bir TV haline vs filmleri izlemek için bilgisayarınıza takın verebilirler |