![]() |
|
| |||
| |||
| Банкомат ПК для запуску ігор або відео на ТБ Ive Got HDMI / DVI кабель і rca/3.5m Джек Ive але бачив деякі відеокарти з HDMI-виходом Так що якщо я отримати одну з цих я просто beable використовувати кабель HDMI для обох аудіо / відео, якщо так, то як я можу це зробити? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ви не отримаєте аудіо ретельного відеокарта з виходом HDMI, саме так. Але я думаю, деякі карти мають Atleast аудіо або щось на них або те, що дозволяє розмістити аудіо через HDMI.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| У мене немає досвіду з цими картами, але таких як HDMI являє собою цифровий аудіо / відео інтерфейс я б так і думав, але потім GFX карт просто справу з відео.
| |||
| |||
| Я думаю, Ви зобов'язані мати набір добрих ораторів якість на вашому комп'ютері, якщо ви використовуєте HDMI вихід, оскільки це буде означати, що ви не повинні йти аудіо відносно бідні ораторів телевізора. |
|
| |||
| |||
| якщо GFX карта просто робить відео Whats точки наявності у неї HDMI порт?!?! |
|
| |||
| |||
| Doing деяких досліджень, схоже GFX карта буде лише здійснювати відео через HDMI. |
|
| |||
| |||
| Справа в тому, HDMI тому що це краще, ніж VGA вихід, краще, ніж DVI і деяких моніторах зараз на ринку, які беруть HDMI як і багато великих HD телевізора. |
|
| |||
| |||
| Я знаю, великий телевізор приймає Theres HDMI, але ніякого сенсу PC монітор GFX карта з HDMI-портом |
|
| |||
| |||
| Більшість HD TV буде мати вхід HDMI, але навряд чи їх хто з них буде мати DVI входу, але вони, в принципі, те ж саме, але з різної форми роз'єм на кінці, отже, тому Ви можете отримати кабель DVI, які на одному кінці, і HDMI на інший без нічого особливого. |
|
| |||
| |||
| Це так ви можете підключити ваш комп'ютер у великий телевізор для перегляду фільмів і т.д. |