![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Аз зная, ще трябва да използвате телевизор вместо монитор? т.е. 40''екран на телевизора то е просто случай на специален кабел? Аз също ще се нуждаем от нова графична карта, като размер на екрана е начин повече от 800/900 причина, поради която аз се питам PC вече има своя собствена стая, но обичам да гледам филми за него и когато мога да го wos в предната стая, но сега аз арго така wos мислене за това? най-евтиният начин е възможно, моля Аз съм 21 и не ми евтини наеми
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ако сте TV gunna използване е LCD то ще има PC вход конектор или DVI конектор, вземете подходящо кабел, включете го и Bobs чичо
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| зависи от текущата графична карта, тъй като с тях, ако имате нужда от нов, банкомат аз съм тичане си 20-инчов LCD Филипс разстояние на Intel чипсет графики на 1280x768
| |||
| |||
| за съжаление не си плоски си тръба Бих искал фиксирана thouh панел .. също ми видеокарта е G-Force 256MB Съжалявам, но аз арго помня модел в мин. .. то като DVI Out Мисля си нарича-и трябва да използва конектор за свързване на монитор ти it.also можете да се свържете 2 следи 2, ако това го прави Eney разлика. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Desktop С Не екран? | rbscooby | Общи Хардуер Чат | 4 | 6 май 2008 г. 13:39 |
| Екран проблеми | rbscooby | Графика на карти & Монитори | 2 | 25 април 2008 14:47 |
| Син екран Windows изпръсквам екран | Mukk1987 | Windows операционни системи | 3 | 15 април 2008 13:22 |
| 2 бр, един екран | captaincaveman | Графика на карти & Монитори | 3 | 26 ноември 2007 13:09 |
| Нишка Инструменти | |
| |