![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| wot bych potřebovat televize místo monitoru? říci, 40''displej na tv je to jen jednoduchý případ speciální kabel? Také bych potřebovat novou grafickou kartu jako velikost obrazovky je tak více než 800/900 důvod, proč bych se zeptat pc nyní dostal svůj vlastní pokoj, ale já rád dívám na filmy, a to bych mohl, když wos v obývacím pokoji, ale teď i cant wos myšlení tak, jak to udělat? nejlevnějším možným způsobem prosím, já jsem 21 a jsem nájemného není levná
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pokud jste tv gunna použití LCD bude mít pc vstupní konektor nebo DVI konektor, si příslušný kabel, zapojte jej a váš strýc bobs
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| závisí na vaší aktuální grafickou kartu, aby se, pokud potřebujete nový, atm I am running my 20 palců phillips lcd pryč Intel Graphics chipset na 1280x768
| |||
| |||
| Bohužel jeho ne plochých jeho trubky Byl bych rád, plochý panel thouh .. také moje grafická karta G-force 256megabajt líto, ale i cant remember modelu min .. jako DVI out i think its nazývá-i muset použít konektor pro připojení monitoru ti it.also můžete připojit 2 monitory 2, pokud toto dělá eney rozdíl. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Desktop bez displeje? | rbscooby | Obecné Hardware Chat | 4 | 6. května 2008 13:39 |
| Obrazovka problémy | rbscooby | Graphics Cards & Monitory | 2 | 25. duben 2008 14:47 |
| Modré obrazovky Windows úvodní obrazovky | Mukk1987 | Operační systémy Windows | 3 | 15. dubna 2008 13:22 |
| 2 ks, jeden displej | captaincaveman | Graphics Cards & Monitory | 3 | 26. listopadu 2007 13:09 |
| Thread Nástroje | |
| |