![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| znam da trebam koristiti televizor umjesto monitora? ono što je kazano 40''ekran na tv to je samo jednostavan slučaj poseban kabel? bi također trebam novu grafičku karticu i ekran veličine je put više od 800/900 razlog zašto sam pitati je pc sada ima svoju vlastitu sobu, ali ja kao da gledaju filmove na njemu i ja mogao kada je u wos ispred soba, ali sada na taj način ja licemjerje wos razmišlja o događaj ovaj? najjeftiniji mogući način ugoditi ja sam 21 i moja iznajmljuje nije jeftina
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ako tv ste gunna koristiti LCD on će imati PC Input priključak ili DVI konektor, dobiti odgovarajući kabel, čep Internet in i bobs vaš stric
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| zavisi od trenutne grafičke kartice kao da ako vam je potrebna novi, ATM ja sam trčanje moj 20 inch lcd phillips off od intel graphics chipset na 1280x768
| |||
| |||
| nažalost svoj ne flat panel svoju cijev bih volio flat panel thouh .. isto moja grafička kartica je G-sila 256MB žao, ali ja licemjerje sjećati modela na min .. ga kao dvi van ja misliti svoj zove-ja morati koristiti konektor kako bi se spojiti monitor ti it.also možete spojiti 2 prati ga 2, ako se to čini eney razliku. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Desktop Bez Screen? | rbscooby | General Hardware Chat | 4 | 6. svibanj 2008 13:39 |
| Screen problemi | rbscooby | Graphics Cards & Monitors | 2 | 25. travanj 2008 14:47 |
| Blue screen Windows uprskati zaslon | Mukk1987 | Windows Operating Systems | 3 | 15. travanj 2008 13:22 |
| 2 komada, jedan zaslon | captaincaveman | Graphics Cards & Monitors | 3 | 26. studeni 2007 13:09 |
| Thread Tools | |
| |