![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| wot kellene nekem használni a tv helyett a monitort? mondjuk 40''képernyő a tv ez csak egy egyszerű eset egy speciális kábel? is lenne szükségem van egy új grafikus kártyát képernyő mérete így nagyobb 800/900 oka annak, hogy én kérek, pc most van a saját szoba, de szeretem nézni a filmeket, és tudtam, ha wos az első szobában, de most én vidám így wos akarja megtenni? legolcsóbb módja lehetséges, kérjük vagyok 21 és én nem olcsó bérleti díjak
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ha a tv gunna Ön haszna egy lcd is lesz egy PC bemeneti csatlakozó vagy DVI csatlakozó, kap a megfelelő kábelt, csatlakoztassa és havirov a nagybátyja
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| attól függ, hogy a jelenlegi grafikus kártya, hogy ha szüksége van egy új, az ATM-én futás a 20 hüvelykes Philips LCD ki az Intel grafikus chip at 1280x768
| |||
| |||
| sajnos a nem lapos a cső Szeretnék egy lapos thouh .. én is grafikus kártya van a G-force 256mb sajnálom, de én vidám emlékszik a modell a min .. ez mint egy dvi meg azt hiszem, hogy az esedékes nekem van-hoz használ egy csatlakozó, hogy csatlakoztassa a monitor it.also ti is csatlakoztathat 2 monitor 2 is, ha ez megkönnyíti eney különbség. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Asztal nélkül Screen? | rbscooby | Általános fémáru Chat | 4 | 6. május 2008 13:39 |
| Képernyő problémák | rbscooby | Grafikus kártyák és monitorok | 2 | 25. április 2008 14:47 |
| Kék képernyő a Windows splash screen | Mukk1987 | A Windows operációs rendszerek | 3 | 15. április 2008 13:22 |
| 2 db, egy képernyőn | captaincaveman | Grafikus kártyák és monitorok | 3 | 26. november 2007 13:09 |
| Téma eszközök | |
| |