![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| nežinau man reikia naudoti tv vietoj monitoriaus? ty 40''ekrano TV tai tik paprastas atvejis specialų kabelį? Taip pat man reikia naują grafikos plokštę, ekrano dydis yra vietos daugiau nei 800/900 kodėl aš užduoti PC jau turiu savo kambarį, bet mėgstu žiūrėti filmus apie tai ir aš galėčiau, kai jis Wos į visą kambarį, o dabar I cant to Wos galvoti apie tai darote? pigiausias būdas galimas Prašome Man 21 metai ir mano nuomoja nėra pigus
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| jeigu televizija esate gunna naudoti LCD turės PC įvesties jungtį arba DVI jungties, gauti tinkamą kabelį, prijunkite jį ir Bobs tavo dėdė
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| priklauso nuo Jūsų dabartinės vaizdo plokštės, kad jeigu jums reikia nauju, ATM Aš einu į mano 20 colių Philips LCD nutraukimas grafika Intel Chipset bent 1280x768
| |||
| |||
| Deja, jos ne plokščias savo vamzdį norėčiau plokščio thouh .. taip pat mano video korta G-force 256mb Atsiprašome, bet i cant remember modelį min .. kaip DVI out Manau, jos vadinamos-turiu naudoti jungtis norint prisijungti monitorius ti it.also galite prijungti 2 monitoriai 2 tai jeigu tai daro eney skirtumas. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Desktop Nr ekrano? | rbscooby | General Hardware Chat | 4 | 6 gegužė 2008 13:39 |
| Ekrano problemos | rbscooby | Graphics Cards & Monitoriai | 2 | Balandis 25, 2008 14:47 |
| Blue Screen "Windows" ekrano užsklanda | Mukk1987 | Windows "operacinės sistemos | 3 | Balandis 15, 2008 13:22 |
| 2 vnt, vienas ekranas | captaincaveman | Graphics Cards & Monitoriai | 3 | Lapkritis 26, 2007 13:09 |
| Temos įrankiai | |
| |