![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| wot nie muszę korzystać z TV zamiast monitora? na 40''ekranie telewizora jest to tylko prosty przykład specjalnego kabla? też będę potrzebował nowej karty graficznej, jak wielkość ekranu jest bardziej niż 800/900 dlatego pytam to PC ma już swoją własną salę, ale chciałbym oglądać filmy na nim i ja może kiedy wos w salonie, ale teraz cant tak wos na myśli to robi? najtańszy sposób możliwe proszę I'm 21, a nie moje czynszów
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| jeśli tv jesteś gunna stosowanie jest LCD będzie miał szt. złącze wejścia lub złącza DVI, uzyskać odpowiedni kabel, podłącz ją i bobs twój wujek
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| zależy od aktualnej karty graficznej, aby, jeśli potrzebujesz nowego, i ATM jestem kolejny mój 20-calowy Philips LCD off chipset Intel grafiki 1280x768
| |||
| |||
| Niestety jej nie płaskich jego probówki byłby miłość mieszkanie thouh panelu .. również moja karta graficzna jest G-force 256 sorry but i cant remember modelu na min .. jako DVI Myślę, że jego nazwie, trzeba używać złącza w celu podłączenia monitora ti it.also można podłączyć 2 monitory 2, jeśli to sprawia, że Eney różnicy. |