![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| wot aş avea nevoie pentru a utiliza un televizor în loc de un monitor? să zicem de 40''ecran la televizor este doar un caz simplu de un cablu special? De asemenea, aş avea nevoie de un nou card de grafica ca dimensiune a ecranului este mult mai mare de 800/900 motivul pentru care am cer este PC-ul are acum camera propriu, dar imi place sa ma uit la filme pe el º i i-ar putea atunci când wos în sala de fata, dar acum i cant asa wos gândire de a face acest lucru? cel mai ieftin mod posibil, vă rugăm să am 21 şi nu-mi chirii ieftine
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| în cazul în care sunteţi TV gunna utilizaţi este un LCD de acesta va avea un conector Intrare PC sau conectorul DVI, pentru a primi prin cablu este cazul, introduceţi în priză şi Bobs unchiul tau
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| depinde de cartela dvs. curentă grafic în ceea ce dacă aveţi nevoie de unul nou, i ATM sînt running 20 inch mea Phillips LCD off de la chipset-ul Intel Graphics la 1280x768
| |||
| |||
| Din păcate, panoul său nu sa tub plat i-ar place un thouh .. cu ecran plat, de asemenea, cartea mea de grafică este un G-Force 256MB Ne pare rau, dar i cant amintesc de modelul de la min .. o ca pe un DVI dintr-i think său numit-i trebuie să utilizaţi un conector în scopul de a conecta un monitor TI it.also vă puteţi conecta 2 monitoare 2, aceasta este în cazul în care acest lucru face diferenţa eney. |
![]() |
|
| Marcaje |