![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| wot by som potrebovať televízie namiesto monitora? povedať, 40''displej na tv je to len jednoduchý prípad špeciálny kábel? Tiež by som potrebovať novú grafickú kartu ako veľkosť obrazovky je tak viac ako 800/900 dôvod, prečo by som sa opýtať pc teraz dostal svoju vlastnú izbu, ale ja rád pozerám na filmy, a to by som mohol, keď wos v obývacej izbe, ale teraz i cant wos myslenia tak, ako to urobiť? najlacnejším možným spôsobom, prosím, ja som 21 a som nájomného nie je lacná
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ak ste tv Gunna použitie LCD bude mať pc vstupný konektor alebo DVI konektor, si príslušný kábel, zapojte ho a váš strýko Bobs
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| závisí na vašej aktuálnej grafickú kartu, aby sa, pokiaľ potrebujete nový, atm I am running my 20 palcov phillips lcd preč Intel Graphics chipset na 1280x768
| |||
| |||
| Bohužiaľ jeho nie plochých jeho rúrky Bol by som rád, plochý panel thouh .. aj moja grafická karta G-force 256megabajt ľúto, ale i cant remember modelu min .. ako DVI out i think its nazýva-i musieť použiť konektor pre pripojenie monitora ti it.also môžete pripojiť 2 monitory 2, ak toto robí ENEY rozdiel. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Desktop bez displeja? | rbscooby | Všeobecné Hardware Chat | 4 | 6. mája 2008 13:39 |
| Obrazovka problémy | rbscooby | Graphics Cards & Monitory | 2 | 25. apríl 2008 14:47 |
| Modré obrazovky Windows úvodnej obrazovky | Mukk1987 | Operačné systémy Windows | 3 | 15. apríla 2008 13:22 |
| 2 ks, jeden displej | captaincaveman | Graphics Cards & Monitory | 3 | 26. novembra 2007 13:09 |
| Thread Tools | |
| |