![]() |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
wot i yerine bir monitör bir tv kullanmak gerekir? tv 40''ekran özel bir kablo sadece basit bir olgu olduğunu söylüyorlar? Ayrıca ben ekran boyutu olarak yeni bir grafik kartı gerekir yolu niçin i sormak 800/900 nedenle fazla olması pc artık kendi odası ama i ve ebil zaman ön oda ama şimdi wos filmleri izlemek gibi var i cant bu nedenle bu yaptığını düşünüyorum wos? en ucuz yolu Ben 21 ve benim kira ucuz değil kulüpler lütfen mümkün
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Eğer kullanmak gunna olan TV LCD ekran, uygun kablo, PC girişi bağlantısı veya DVI bağlantısı olacaktır takın ve amcası olduğunu bobs
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Eğer yeni bir ihtiyaç mevcut grafik kartına bağlı olarak, ATM i Intel grafik yonga setinin 1280x768 off at LCD Phillips benim 20 inç çalıştırıyorum
|
|||
|
|||
|
ne yazık ki düz panel değil onun tüp ben .. Ayrıca benim ekran kartı düz panel thouh isterdim G-force 256mb ama sorry i cant dak .. modeli olduğunu hatırlıyorum bu gibi dışarı bir dvi sanırım onun adı verilen-i bu Eney fark Sizlere 2 monitör 2 o ti it.also bağlayabilirsiniz bir monitör bağlamak için bir bağlayıcı kullanmak zorunda.
|