![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте Търся това графична карта http://cgi.ebay.co.uk/ATI-Radeon-HD-...d=p3286.c0.m14 би тази или някоя othe ATI HD-карта е съвместима с Compaq DC7100 Mobo? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Аз не съм сигурен дали тя ще, един сайт, който дойде, когато аз googled каза там не е място в Compaq DC7100 за пълен размер PCI-E графична карта, обаче, че картата може да е достатъчно малък, аз не съм сигурен . Така че ще трябва да отворите вашия случай и направи две неща:
1) проверка за да се види дали има някакви PCI-E слотове на дънната платка, те изглежда малко като този: (от една в началото) ![]() 2) мярка колко стая имате в случай, че около слота (от задната част на делото, докато тя стигне до дискове и т.н., както и от страна на страна, а след това проверете с размерите на карта, която искате, и да видим дали той ще годни . Моята система: Първо OC
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| също така да направите SHURE картата и mobo са едновременно правото тип PCI liike PCI 2 е съвместим с подобен вид или някои други IO никога не може да запомни
| |||
| |||
| Последно мнение е напълно baffled мен. |
|
| |||
| |||
| Просто отидете с моя пост на първо място, ние можем да сортирате PCI-E-късна версия, първо трябва да се провери това е едно. |
|
| |||
| |||
| неговите baffled мен, когато аз просто го прочетете |
|
| |||
| |||
| Ей съжалявам взех толкова дълго. Да слота прилича на върха в своя снимка и е 10 см пространство от слота за дискове. Когато ви кажа мярка за нежелани странични Какво съм аз за измерване до, следващата слот? Според информация Аз прочетох в мрежата за моя mobo очевидно имам само място за нисък профил / половин височина карти. Значи мислиш, че връзката аз афиш е точно за мен? |
|
| |||
| |||
| Можете ли да направите снимка, за да можем да видим как голям карта, която може да се побере моля? Това ще направи по-лесно, отколкото се описват. |
|
| |||
| |||
| Аз може да не изглежда да прикачите изображение. |