![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj koukám na tuto grafickou kartu http://cgi.ebay.co.uk/ATI-Radeon-HD-...d=p3286.c0.m14 by tato nebo jakákoli othe ATI HD karta je kompatibilní s Compaq DC7100 Mobo? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nejsem si jistý, pokud to bude, jedno místo, aby přišli, když jsem řekl googled nebyl pokoj v Compaq DC7100 pro plnou velikost PCI-E grafické karty, avšak za předpokladu, že karta by mohla být dostatečně malé, já nejsem jistý . Takže musíte otevřít svůj případ a dělat dvě věci:
1) zkontrolujte, zda existují nějaké PCI-E sloty na základní desce, vypadají trochu jako toto: (je na vrcholu) ![]() 2) opatření, jak velký prostor máte v případě, že kolem slot (ze zadní strany případu do jeho hity disky atd, a ze strany na stranu, pak zkontrolujte s rozměry karty, kterou chcete, a uvidíme, jestli to bude vhodné . Můj systém: První OC
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| také SHURE kartu a mobo jsou správný typ pci liike pci 2 je slučitelná se jako nějaký druh nebo jiné io nikdy nemůže vzpomenout
| |||
| |||
| Poslední poznámka je zcela bezradné já. |
|
| |||
| |||
| Stačí jít se svým post prvního, můžeme řadit PCI-E verzi novější první potřebujeme ověřit, že je jedno. |
|
| |||
| |||
| jeho bezradné já taky, když jsem to četl |
|
| |||
| |||
| Ahoj promiňte i trvalo tak dlouho. Ano slotu vypadá nahoře jeden z vašich pic a je 10 cm od místa slot pro mechaniky. Když řeknete opatření strany na stranu, co jsem až do měření, další slot? Podle info Četl jsem na internetu asi moje mobo zřejmě i jen prostor pro nízký profil / poloviny výšky karet. Takže myslíte, že odkaz i posta to pravé pro mne? |
|
| |||
| |||
| Mohli byste mít fotku tak můžeme vidět, jak velkou kartu si můžete vejít prosím? To umožní snadnější než popisem. |
|
| |||
| |||
| Nedaří se mi připojit obrázek. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Potřebuji nahradit moje deska, ram a grafickou kartu | The3 Br1ng3r | Obecné Hardware Chat | 7 | 19.listopadu 2009 16:35 |
| Levné a budoucí desku kompatibilní jít s AMD procesory x4? | patstarks | Procesory, základní desky & RAM | 2 | 29. květen 2009 08:54 |
| Nová grafická karta nebo nová základní deska - PC Nebude Power On Správně | Borndeception | Obecné Hardware Chat | 8 | 16 únor 2009 04:11 |
| Grafická karta kompatibilní? | Noob43 | Graphics Cards & Monitory | 8 | 21. ledna 2009 09:32 |
| Jak mohu zjistit, zda moje základní deska bude podporovat novou grafickou kartu | CaptainOlimar | Graphics Cards & Monitory | 8 | 29. Prosinec 2008 16:05 |
| Thread Nástroje | |
| |