![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Γεια Προσβλέπω σε αυτή την κάρτα γραφικών http://cgi.ebay.co.uk/ATI-Radeon-HD-...d=p3286.c0.m14 Θα αυτή ή οποιαδήποτε othe ATI HD κάρτα είναι συμβατή με την Compaq DC7100 Mobo; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Δεν είμαι σίγουρος αν αυτό θα είναι, σε έναν τόπο που προέκυψε όταν googled είπε δεν υπήρχε χώρος στο Compaq DC7100 για πλήρη μεγέθους PCI-E Κάρτα γραφικών, κάρτα, ωστόσο, ότι μπορεί να είναι αρκετά μικρή, δεν είμαι σίγουρος . Έτσι θα πρέπει να ανοίξει την περίπτωσή σας και να κάνει δύο πράγματα:
1) να δείτε αν υπάρχουν slots PCI-E στη μητρική πλακέτα, φαίνονται κάπως έτσι: (το ένα βρίσκεται στην κορυφή) ![]() 2) μέτρο πόσο χώρο έχετε στην περίπτωση που γύρω του διαθέσιμου χρόνου χρήσης (από το πίσω μέρος της υπόθεσης έως ότου hits drives κλπ, και από πλευρά σε πλευρά, στη συνέχεια, επικοινωνήστε με τις διαστάσεις για την κάρτα που θέλετε, και να δει αν θα χωρέσει . Το σύστημά μου: Πρώτο OC
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| επίσης να Shure το δελτίο και τα δύο mobo είναι ο σωστός τύπος pci liike pci 2 είναι συμβατά με τον τύπο ή όπως κάποια άλλα io δεν μπορεί ποτέ να θυμόμαστε
| |||
| |||
| Τελευταία παρατήρηση έχει εντελώς σύγχυση μου. |
|
| |||
| |||
| Πήγαινε με το πρώτο μου μετά, τότε μπορούμε να λύσουμε και το PCI-E έκδοση αργότερα, πρώτα πρέπει να την ελέγχει έχει ένα. |
|
| |||
| |||
| τη σύγχυση κι εγώ όταν μόλις το διαβάσετε |
|
| |||
| |||
| Εεε Συγνώμη που πήρε τόσο πολύ. Ναι στην υποδοχή μοιάζει το ένα στο επάνω σας pic και είναι 10 εκατοστά από το χώρο του διαθέσιμου χρόνου χρήσης να οδηγεί. Όταν λέτε μέτρο πλευρά σε πλευρά Τι είμαι μέτρηση έως την επόμενη σχισμή; Σύμφωνα με πληροφορίες που έχω διαβάσει για το καθαρό μου mobo προφανώς έχω μόνο χώρος για χαμηλό προφίλ / μισό ύψος κάρτες. Έτσι νομίζετε ότι ο σύνδεσμος i δημοσιεύτηκε είναι η σωστή για μένα; |
|
| |||
| |||
| Θα μπορούσατε να βγάλετε μια φωτογραφία έτσι ώστε να μπορούμε να δούμε πόσο μεγάλη είναι μια κάρτα θα μπορούν να χωρέσουν σε παρακαλώ; Είναι, θα είναι πιο εύκολο από ό, τι περιγράφουν. |
|
| |||
| |||
| Δεν φαίνεται να επισυνάψετε μια εικόνα. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Θέλω να αντικαταστήσει τη μητρική μου, ram και κάρτα γραφικών | The3 Br1ng3r | Γενική Συζήτηση Hardware | 7 | 19 Νοέμβρη 2009 16:35 |
| Φτηνές συμβατή μητρική πλακέτα και το μέλλον να πάνε με επεξεργαστές AMD x4; | patstarks | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 2 | 29 Μαΐου 2009 08:54 |
| Νέα Κάρτα γραφικών ή Νέα Motherboard - PC θα Δεν Power On σωστά | Borndeception | Γενική Συζήτηση Hardware | 8 | 16 Φεβ 2009 04:11 |
| Κάρτα γραφικών συμβατή; | Noob43 | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 8 | 21 Ιαν 2009 09:32 |
| Πώς μπορώ να πω αν μου μητρική πλακέτα θα υποστηρίξει μια νέα κάρτα γραφικών | CaptainOlimar | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 8 | 29 Δεκ. 2008 16:05 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |