![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hi sam obličje at ovaj grafičkom karticom http://cgi.ebay.co.uk/ATI-Radeon-HD-...d=p3286.c0.m14 bi ovaj ili bilo koji othe ATI HD kartica biti kompatibilna sa Compaqa DC7100 Mobo? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Im 'ne siguran ako će jednom mjestu da je došao kada sam rekao googled nije bilo u sobi tvrtke Compaq DC7100 pune veličine za PCI-E grafičke kartice, međutim, da kartica može biti dovoljno mali, nisam siguran . Tako vam je potrebna kako biste otvorili svoj slučaj i učiniti dvije stvari:
1) provjeriti da li postoje bilo koje PCI-E utore na matičnoj ploči, oni obličje zalogaj poput ove: (jedan na vrhu) ![]() 2) mjere koliko imate sobu u slučaju da je utor za oko (iz stražnje u slučaju da do hitova diskove i sl., te od strane na stranu, a zatim provjerite s dimenzijama karticu koju želite, i vidjeti ako Internet će stati . My System: Prvo OC
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| također shure karticu i mobo su pravo tipa PCI liike PCI 2 je kompatibilan sa sličnim ili nekih drugih vrsta io nikada ne može sjetiti
| |||
| |||
| Posljednji komentar je potpuno zbunjen mene. |
|
| |||
| |||
| Dovoljno je otići sa mojim post prvo, možemo razvrstati PCI-E verzija kasnije, prvo treba provjeriti da ima jedan. |
|
| |||
| |||
| svojim mi previše zbunjen kad sam to pročitao |
|
| |||
| |||
| Hej žao mi je tako dugo. Da utor izgleda kao onaj u vrhu vaše slike i postoji 10cm prostora od utora za diskove. Kada reći mjera strane na stranu ono što sam do mjerenja, sljedeći utor? Prema info Pročitao sam na internetu o moj mobo izgleda ja jedini imati prostor za niski profil / polovine visine karticama. Pa da li vi misliti na vezu i objavljena je pravo jedan za mene? |
|
| |||
| |||
| Možete li uzeti sliku, tako da možete vidjeti kako velika karticu možete stati molim te? To će olakšati od opisivanja. |
|
| |||
| |||
| JA licemjerje 'činiti se priložiti sliku. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Trebam zamijeniti moj matična ploča, RAM i grafička kartica | The3 Br1ng3r | General Hardware Chat | 7 | 19 studeni 2009 16:35 |
| Jeftini kompatibilne matične ploče i budućnosti ići x4 sa AMD procesorima? | patstarks | CPU, Matične ploče i RAM | 2 | 29. svibanj 2009 08:54 |
| Novi Grafička kartica ili Novi matična ploča - PC Power On neće pravilno | Borndeception | General Hardware Chat | 8 | 16. veljača 2009 04:11 |
| Grafičkom karticom kompatibilan? | Noob43 | Graphics Cards & Monitors | 8 | 21 siječanj 2009 09:32 |
| Kako mogu znati da moja matična ploča će podržati nove grafičke kartice | CaptainOlimar | Graphics Cards & Monitors | 8 | 29. prosinac 2008 16:05 |
| Thread Tools | |
| |