![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Szia Várom ebben grafikus kártya http://cgi.ebay.co.uk/ATI-Radeon-HD-...d=p3286.c0.m14 lenne ez, sem Egyéb ATI HD kártya összeegyeztethető a Compaq DC7100 Mobo? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nem vagyok biztos abban, hogy egy helyen jött fel, amikor azt mondta googled nem volt szoba a Compaq DC7100 egy teljes méretű PCI-E grafikus kártya, azonban, hogy a kártyát lehet, elég kicsi, nem vagyok biztos . Tehát meg kell, hogy nyissa meg az Ön esetében, de két dolog:
1) Ellenőrizze, hogy létezik-e olyan PCI-E slots az alaplapon, akkor nézd egy kicsit, mint ez: (az elejére) ![]() 2) az intézkedés, hogy mennyi szoba van az ügy körül, hogy a nyílásba (hátulról az ügyet, amíg eléri meghajtók, stb, és jobbra-balra, majd ellenőrzi a méreteket a kártya akarsz, és nézd meg, ez alkalmas . My System: Először OC
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| is Shure a kártyát és mobo egyaránt joga típusa PCI liike pci 2 összeegyeztethető, mint a betegség vagy más io soha nem emlékszem
| |||
| |||
| Utolsó komment már teljesen érthetetlen nekem. |
|
| |||
| |||
| Csak én megyek utáni első tudunk sort a PCI-E változat később, először azt kell ellenőrizni, hogy egy. |
|
| |||
| |||
| érthetetlen, hogy én is, amikor csak elolvasni |
|
| |||
| |||
| Szia Sajnálom, hogy olyan sokáig. Igen a nyílásba külleme tetején egy a kép és nincs 10cm hely a rekeszt a meghajtók. Ha mondjuk intézkedés oldalra Mit mérő fel, a következő slot? Az info Elolvastam a neten a saját mobo látszólag Csak space alacsony profil / magasság felénél kártyákat. Szóval mit gondolsz, a link I posted a jogot egy nekem? |
|
| |||
| |||
| Tudna veszi a képet, így láthatjuk, milyen nagy a kártya is alkalmas legyen szíves? Ez könnyebb, mint leírva. |
|
| |||
| |||
| Nem úgy tűnik, hogy csatolja a képet. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Azt ki kell cserélni az én alaplap, RAM és a grafikus kártya | The3 Br1ng3r | Általános fémáru Chat | 7 | November 19, 2009 16:35 |
| Olcsó és jövőbeni kompatibilis alaplap megyek x4 AMD processzorok? | patstarks | Processzorok, alaplapok és RAM | 2 | 29. május 2009 08:54 |
| Az új grafikus kártya, vagy új alaplap - Nem lesz PC Power On megfelelően | Borndeception | Általános fémáru Chat | 8 | 16. február 2009 04:11 |
| Grafikus kártya kompatibilis? | Noob43 | Grafikus kártyák és monitorok | 8 | 21. január 2009 09:32 |
| Hogyan tudom megmondani, ha az alaplap támogatja az új grafikus kártya | CaptainOlimar | Grafikus kártyák és monitorok | 8 | 29. december 2008 16:05 |
| Téma eszközök | |
| |