![]() |
|
| |||
| |||
| היי אני מסתכל על זה כרטיס המסך http://cgi.ebay.co.uk/ATI-Radeon-HD-...d=p3286.c0.m14 זה היה או כל othe כרטיס ATI HD להיות תואם Compaq DC7100 Mobo? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אני לא בטוח אם זה יהיה, כי אתר אחד ניגש כשאני googled אמר לא היה שם את החדר Compaq DC7100 בגודל מלא של PCI-E כרטיס המסך, אך כרטיס זה יכול להיות קטן מספיק, אני לא בטוח . אז אתה צריך לפתוח את התיק או לעשות שני דברים:
1) לבדוק אם יש PCI-E משבצות על לוח האם, הם נראים קצת כמו זה: (אחד בראש) ![]() 2) למדוד כמה חדרים יש לך במקרה את משבצת מסביב (מן החלק האחורי של מקרה זה יגיע עד הכוננים וכו ', וכן מצד לצד, ולאחר מכן לבדוק עם ממדים של הכרטיס שאתה רוצה, ולראות אם הוא יהיה כשיר . המערכת שלי: OC ראשון
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| גם להפוך את shure וכרטיס mobo שניהם הזכות סוג 2 PCI PCI liike תואם כמו איזה סוג IO או אחר לא יכול לזכור
| |||
| |||
| הערה אחרונה יש לי completly baffled. |
|
| |||
| |||
| פשוט ללכת עם ההודעה הראשונה שלי, נוכל למיין את PCI-E גירסה מאוחר יותר, קודם אנחנו צריכים לבדוק את זה יש אחד. |
|
| |||
| |||
| baffled שלה גם לי כאשר אני רק לקרוא את זה |
|
| |||
| |||
| היי, אני מצטער לקח כל כך הרבה זמן. כן את משבצת הדף נראה כמו אחד שלך pic ויש 10cm שטח מ משבצת את הכוננים. כשאתה אומר מידה צד בצד מה אני מדידה עד, את משבצת הבא? על פי מידע קראתי ברשת על mobo כנראה יש לי רק מקום פרופיל נמוך / חצי גובה כרטיסים. אז אתה חושב על הקישור אני פורסם הוא הזכות אחד בשבילי? |
|
| |||
| |||
| האם אתה יכול לקחת את התמונה כדי שנוכל לראות עד כמה גדול אתה יכול כרטיס מתאים בבקשה? זה יעשה את זה יותר קל מאשר המתאר. |
|
| |||
| |||
| אני לא מצליחים לצרף תמונה. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| אני צריך להחליף את לוח האם, זיכרון RAM וכרטיס המסך שלי | The3 Br1ng3r | כללי חומרה צ 'אט | 7 | 19 נובמבר 2009 16:35 |
| Cheap והעתיד תואם ללוח האם ללכת עם מעבדי AMD x4? | patstarks | CPUs, Motherboards & RAM | 2 | 29 מאי 2009 08:54 |
| כרטיס מסך חדש או לוח האם החדש - מחשב לא תקין ב כוח | Borndeception | כללי חומרה צ 'אט | 8 | 16th פברואר 2009 04:11 |
| כרטיס מסך תואם? | Noob43 | כרטיסי מסך & Monitors | 8 | 21st ינואר 2009 09:32 |
| איך אני יכול לדעת אם לוח האם שלי יתמוך כרטיס מסך חדש | CaptainOlimar | כרטיסי מסך & Monitors | 8 | 29 דצמבר 2008 16:05 |
| שרשרת כלים | |
| |