![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hi am looking at šią grafikos plokštę http://cgi.ebay.co.uk/ATI-Radeon-HD-...d=p3286.c0.m14 Ar tai ar Othe ATI HD kortelė yra suderinama su "Compaq DC7100 MOBO? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nesu tikras, ar ji bus viena svetainė, atėjo kai aš googled sakė nebuvo kambaryje COMPAQ DC7100 už Full Sized PCI-E vaizdo plokštė, tačiau, kad kortelė gali būti pakankamai mažas, aš nesu įsitikinęs . Taigi reikia atverti jūsų atveju ir padaryti du dalykus:
1) patikrinti, ar yra PCI-E slots apie pagrindinę plokštę, jie atrodo kaip nors taip: (viršuje vieną) ![]() 2) įvertinti, kiek daug kambarių turite aplink tą lizdą (nuo bylos gale jei iki to Hits diskai ir tt, ir į šonus, tada patikrinkite kortelę norite matmenys, ir pamatyti, ar ji bus tinkama . Mano sistema: Pirma OC
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| pat padaryti Shure kortelės ir MOBO yra tiek teisę tipas PCI liike PCI 2 yra suderinamas su panašiomis kai tipo ar kitų IO niekada negali prisiminti
| |||
| |||
| Paskutinis komentaras completly trikdo mane. |
|
| |||
| |||
| Tiesiog nueikite į mano pirmą pranešimą, mes galime rūšiuoti PCI-E versija vėliau, pirmiausia mes turime patikrinti, ar jis vienas. |
|
| |||
| |||
| jos trikdo mane, kai aš tiesiog per daug skaityti |
|
| |||
| |||
| Hey sorry I užtruko taip ilgai. Taip lizdo išvaizda viršuje jūsų pic ir yra 10cm vietos iš lizdo į diskus. Kai sakote priemone į šonus, ką aš matavimo iki, kitą lizdą? Pasak info turiu skaityti apie mano MOBO matyt aš tik vietos neišvystyti / puse aukščio kortelėmis internete. Taigi manote nuoroda i Išsiųsta yra tinkamas man? |
|
| |||
| |||
| Gal galėtumėte nufotografuoti taip, matome, kaip didelis kortele gali tilpti please? Tai bus lengviau, nei aprašyti. |
|
| |||
| |||
| I can't seem to pridėti vaizdas. |