![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hi am looking šajā grafikas karte http://cgi.ebay.co.uk/ATI-Radeon-HD-...d=p3286.c0.m14 varētu šo vai jebkuru Ci ATI HD karti ir saderīgs ar Compaq DC7100 MOBO? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Es neesmu pārliecināts, vai tā būs viena vietne, kas nāca līdz, kad es googled teica, ka nebija istabu Compaq DC7100 par pilna izmēra PCI-E grafiskā karte, taču šīs kartes varētu būt pietiekami mazs, es neesmu pārliecināts . Tātad jums ir nepieciešams atvērt savu lietu un darīt divas lietas:
1) pārbauda, lai redzētu, vai ir kādi PCI-E slots uz mātesplates, tie izskatās mazliet līdzīgs šim: (vienam augšu) ![]() 2) novērtēt to, cik daudz jums ir šajā gadījumā aptuveni ka slots (no aizmugures ja līdz tam hits diskus utt, un no vienas puses uz otru, tad pārbaudiet par karti vēlaties dimensiju, un redzētu, vai tā ir piemērota . Mana sistēma: Pirmais OC
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| veikt arī Shure kartes un MOBO ir gan tiesības veida pci liike pci 2 ir saderīga ar līdzīgi dažu veidu vai citu io nekad nevar atcerēties
| |||
| |||
| Pēdējais komentārs ir completly neizprotamu mani. |
|
| |||
| |||
| Dodieties ar savu amatu, pirmkārt, mēs varam šķirot PCI-E versija vēlāk, vispirms mums ir nepieciešams pārbaudīt tā ir viena. |
|
| |||
| |||
| tā neizprotamu man arī, kad es vienkārši izlasīt |
|
| |||
| |||
| Hey sorry man bija tik ilgi. Jā slota izskatās kā top viena jūsu pic un ir 10cm platību no slota līdz diskus. Kad jūs sakāt pasākums vienas puses uz otru Ko man mērījumus līdz pat nākamā slot? Saskaņā ar info Esmu iepazinies ar neto par manu MOBO acīmredzot man tikai ir vieta zema profila / pusaugstumā kartes. Tātad jūs domājat saite I ievietojis ir tiesības viena man? |
|
| |||
| |||
| Vai Jūs lietojat attēlu, lai mēs varam redzēt, cik liels karti var ietilpt please? Tas būs vieglāk, nekā aprakstīts. |
|
| |||
| |||
| Man šķiet, nevaram pievienot attēlu. |
![]() |
|
| Bookmarks |