![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Max-am uitat la această placă grafică http://cgi.ebay.co.uk/ATI-Radeon-HD-...d=p3286.c0.m14 ar fi acest lucru sau orice othe ATI HD carte să fie compatibilă cu Compaq DC7100 Mobo? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nu sunt sigur dacă acesta va fi, un site care a venit atunci când am googled spus că nu a fost în camera Compaq DC7100 pentru un plin de dimensiuni PCI-E placă grafică, carte, totuşi, că ar putea fi destul de mici, nu sunt sigur . Deci, ai nevoie pentru a deschide cazul dumneavoastră şi face două lucruri:
1) verifica, pentru a vedea dacă există vreo PCI-E sloturi de pe placa de bază, se uita un pic cam asa: (cel de sus) ![]() 2) Cât de mult camera de măsură pe care o aveţi în cazul în jur că slot (de la partea din spate a cazul acesta pana la hit-uri drive, etc, şi dintr-o parte in alta, apoi verificaţi cu dimensiunile de carte pe care îl doriţi, şi să vedeţi dacă se va potrivi . Sistemul meu: În primul rând OC
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| face, de asemenea, shure de carte şi mobo sunt atât dreptul tip de pci liike pci 2 este compatibil cu un fel de tip sau alte io nu poate aminti
| |||
| |||
| Ultima a comentariu complet baffled mine. |
|
| |||
| |||
| Du-te cu primul meu post, se poate sorta PCI-E versiune mai târziu, în primul rând avem nevoie pentru a verifica are unul. |
|
| |||
| |||
| baffled sa-mi prea când am citit-o |
|
| |||
| |||
| Hei Îmi pare rău că am avut aşa de mult. Da fantă arata ca partea de sus de pe un pic şi nu există spaţiu 10cm de la slot de a conduce. Când spui măsură parte la reacţie Ce sunt eu de măsurare până la, în următorii slot? Potrivit info Am citit pe net despre meu mobo aparent am doar spaţiu redus pentru profil / jumătate înălţime carduri. Deci, crezi că am postat link-ul este un drept pentru mine? |
|
| |||
| |||
| Ai putea avea o imagine, astfel încât să putem vedea cât de mare o carte, vă rugăm să aveţi posibilitatea să se potrivească? Este, va fi mai uşoară decât a descrie. |
|
| |||
| |||
| I se pare că nu pot să ataşaţi o imagine. |