![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj koukám na túto grafickú kartu http://cgi.ebay.co.uk/ATI-Radeon-HD-...d=p3286.c0.m14 by táto alebo akákoľvek Othe ATI HD karta je kompatibilná s Compaq DC7100 Mobo? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nie som si istý, ak to bude, jedno miesto, aby prišli, keď som už povedal googled nebol izba v Compaq DC7100 pre plnú veľkosť PCI-E grafické karty, avšak za predpokladu, že karta by mohla byť dostatočne malé, já nejsem jistý . Takže musíte otvoriť svoj prípad a robiť dve veci:
1) skontrolujte, či existujú nejaké PCI-E sloty na základnej doske, vyzerajú trochu ako toto: (je na vrchole) ![]() 2) opatrenia, aký veľký priestor máte v prípade, že okolo slot (zo zadnej strany prípadu do jeho hity disky atd, a zo strany na stranu, potom skontrolujte s rozmery karty, ktorú chcete, a uvidíme, či to bude vhodné . Môj systém: Prvé OC
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| tiež SHURE kartu a Mobo sú správny typ pci liike pci 2 je zlučiteľná sa ako nejaký druh alebo iné io nikdy nemôže vzpomenout
| |||
| |||
| Posledná poznámka je úplne bezradné já. |
|
| |||
| |||
| Stačí ísť so svojím post prvého, môžeme radiť PCI-E verziu novšie prvé potrebujeme overiť, že je jedno. |
|
| |||
| |||
| jeho bezradné já taky, keď som to čítal |
|
| |||
| |||
| Ahoj prepáčte aj trvalo tak dlho. Áno slotu vyzerá nahoře jeden z vašich pic a je 10 cm od miesta slot pre mechaniky. Keď poviete opatrenia strany na stranu, čo som až do merania, ďalšie slot? Podľa info Čítal som na internete asi moje Mobo zrejme i len priestor pre nízky profil / polovice výšky kariet. Takže myslíte, že odkaz aj posta to pravé pre mňa? |
|
| |||
| |||
| Mohli by ste mať fotku tak môžeme vidieť, akú veľkú kartu si môžete vojsť prosím? To umožní jednoduchšie ako opisom. |
|
| |||
| |||
| Nedarí sa mi pripojiť obrázok. |