![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Бок сам хандсоме код данашји графичком картицом хттп://цги.ебаы.цо.ук/АТИ-Радеон-ХД-...д=п3286.ц0.м14 би овај или било који отхе АТИ ХД картица бити компатибилна са Цомпак ДЦ7100 Мобо? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Им 'не сигуран ако ће једном месту да је дошао када сам рекао гооглед није било у соби предузећа Цомпак ДЦ7100 пуне величине за ПЦИ-Е графичке картице, међутим, да картица може бити довољно мали, нисам сигуран . Тако вам је потребна како бисте отворили свој случај и учинити две ствари:
1) проверити да ли постоје било које ПЦИ-Е слот на матичној плочи, они хандсоме залогај попут ове: (један на врху) ![]() 2) мере колико имате собу у случају да је слот за око (из задње у случају да до хитова дискове и сл, те од стране на страну, а затим проверите са димензијама картицу коју желите, и да видите ако то ће стати . Мы Сыстем: Прво ОЦ
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| такође схуре картицу и мобо су право типа ПЦИ лиике ПЦИ 2 је компатибилан са сличним или неких других врста и о никада не може сетити
| |||
| |||
| Последњи коментар је потпуно збуњен мене. |
|
| |||
| |||
| Довољно је отићи са мојим пост прво, можемо разврстати ПЦИ-Е верзија касније, прво треба проверити да има један. |
|
| |||
| |||
| својим ми превише збуњен кад сам то прочитао |
|
| |||
| |||
| Хеј жао ми је тако дуго. Да слот изгледа као онај у врху ваше слике и постоји 10цм простора од слот за дискове. Када рећи мера стране на страну оно што сам до мерења, следећи слот? Према инфо Прочитао сам на интернету о мој мобо изгледа ја једини имати простор за ниски профил / половине висине картицама. Па да ли ви мислити на везу и објављена је право један за мене? |
|
| |||
| |||
| Можете ли узети слику, тако да можете видети како велика картицу можете стати молим те? То ће олакшати од описивање. |
|
| |||
| |||
| ЈА лицемјерје 'чинити се приложити слику. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Морам да заменим матичну плочу, РАМ и графичка картица | Тхе3 Бр1нг3р | Генерал Хардуаре Цхат | 7 | 19. новембар 2009 16:35 |
| Јефтини компатибилне матичне плоче и будућности ићи Кс4 са АМД процесорима? | патстаркс | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 2 | 29 мај 2009 08:54 |
| Нови Графичка картица или Нови матична плоча - ПЦ Поуер Он неће правилно | Борндецептион | Генерал Хардуаре Цхат | 8 | 16 фебруар 2009 04:11 |
| Графичком картицом компатибилан? | Нооб43 | Грапхицс Цардс & Мониторс | 8 | 21 јануар 2009 09:32 |
| Како могу знати да моја матична плоча ће подржати нове графичке картице | ЦаптаинОлимар | Грапхицс Цардс & Мониторс | 8 | 29 децембар 2008 16:05 |
| Тхреад Тоолс | |
| |